Wide Screen
Image default
Játékok

Zseniális borítókkal jelentek meg PS exkluzív játékok Angliában

Nem olyan sokára megérkezik az új PlayStation, azonban addig is van még történés a “régi” háza táján.

A Sony és vele együtt a PlayStation igazán sikeres generációt tudhat eddig is a háta mögött. Elég csupán az eladott konzolok döbbenetes számára gondolni vagy arra a sok minőségi alkotásra, amelyek tiszteletüket tették a PS4-es konzolokon. Az Uncharted 4 és a Last Legacy, a Spider-Man, a God of War vagy esetleg az Aloy karaktere által fémjelzett Horizon Zero Dawn mind-mind üde színfoltjai voltak a játékok világának.

Ha rendelkezel ilyen konzollal és még nem szerezted be őket, netán a dobozos változatokat részesíted előnyben a digitális helyett, akkor lehet hogy megéri egy picit még várni a megvásárlásukkal. Ugyanis jelenleg még csak Angliában, de a Sony piacra dobta a generáció legjobb exkluzív címeinek különleges dobozos változatát.

Pontosan tíz ilyen alkotás kapott kicsinosított borítót, név szerint: Uncharted 4: A Thief’s End, Horizon Zero Dawn: Complete Edition, God of War, Bloodborne, Marvel’s Spider-Man, Ratchet and Clank, Shadow of the Colossus, The Last Guardian, The Last of Us Remastered és a Wipeout: Omega Collection. Reméljük nem olyan sokára ide is el fognak jutni ezek, hiszen zseniális kiegészítői lennének bármelyik polcnak.

Még több a témában...

Miért nem lett idegen vagy nő Cal Kestis?

Héja Szabolcs

Itt az NBA 2k20 demója!

Héja Szabolcs

Újabb játékmenet a Cyberpunk 2077-ből!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább