Zöld lámpás

Zöld lámpás és Strange Adventures élőszereplős sorozatok készülnek az HBO Max-ra

A jövő májusban induló HBO Max streamingszolgáltató olyan élőszereplős DC-sorozatokkal várja a rajongókat, mint a Zöld lámpás és Strange Adventures.

A jövő májusban induló HBO Max streamingszolgáltató olyan élőszereplős DC-sorozatokkal várja a rajongókat, mint a Zöld lámpás és Strange Adventures.

Ma hajnalban bejelentették, hogy az HBO csatorna új felületet indít a közeljövőben, az HBO Max-ot, ami lényegében a Netflix és a Disney+ vetélytársa lesz. Ami viszont érdekesebb lehet, hogy a DC képregények rajongói új élőszereplős sorozatokat kapnak, mint megtudtuk a bejelentés pillanatában, egy Zöld lámpás sorozattal bővül az Arrow-verse.

A sorozatot Greg Berlanti felügyeli majd, mint producer, aki társíróként egyszer már kipróbálta magát, méghozzá a 2011-es Ryan Reynolds főszereplésével bemutatott Zöld lámpás-filmnél. Ezenfelül Berlanti egy másik sorozatot is készít az HBO Max-ra: a Strange Adventures antológiasorozatot.

Részletek híján csak találgatni tudunk, hogy pontosan milyen tervekkel is vágnak neki, hiszen a készítők csak egy Zöld lámpás ihletésű sorozatról beszéltek, és még a címét sem árulták el, nemhogy ki lesz a főszereplője. Lehet, hogy Hal Jordan, John Stwart, vagy valaki más, de a rajongók még abban sem biztosak, hogy nem A zöld íjász sorozatból ismerős John Diggle (David Ramsey) kap exkluzív sorozatot.

HBO Max
Total
1
Shares
Previous Article
Trónok harca

Az HBO a sárkányok mellett tette le a voksát - Targaryen-előzménysorozat készül

Next Article
Joker

Box Office-figyelő: 2019/43. hét: Nagyon szoros verseny és rekorddöntés

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!