Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Zöld lámpás és Strange Adventures élőszereplős sorozatok készülnek az HBO Max-ra

A jövő májusban induló HBO Max streamingszolgáltató olyan élőszereplős DC-sorozatokkal várja a rajongókat, mint a Zöld lámpás és Strange Adventures.

Ma hajnalban bejelentették, hogy az HBO csatorna új felületet indít a közeljövőben, az HBO Max-ot, ami lényegében a Netflix és a Disney+ vetélytársa lesz. Ami viszont érdekesebb lehet, hogy a DC képregények rajongói új élőszereplős sorozatokat kapnak, mint megtudtuk a bejelentés pillanatában, egy Zöld lámpás sorozattal bővül az Arrow-verse.

A sorozatot Greg Berlanti felügyeli majd, mint producer, aki társíróként egyszer már kipróbálta magát, méghozzá a 2011-es Ryan Reynolds főszereplésével bemutatott Zöld lámpás-filmnél. Ezenfelül Berlanti egy másik sorozatot is készít az HBO Max-ra: a Strange Adventures antológiasorozatot.

Mindkét a DC tulajdonában van, amikből most sorozatot készítünk az HBO Max-ra, és nem lesznek összehasonlíthatók a tévésorozatokkal. Az óvintézkedések miatt egy antológiaszéria, ami egy szuperhősökkel teli világban játszódik majd. A Zöld lámpás-sorozat abban az ígéretben készül, hogy ez lesz a valaha készült legnagyobb DC sorozat, de ennél többet még nem árulhatok el.
Greg Berlanti

Részletek híján csak találgatni tudunk, hogy pontosan milyen tervekkel is vágnak neki, hiszen a készítők csak egy Zöld lámpás ihletésű sorozatról beszéltek, és még a címét sem árulták el, nemhogy ki lesz a főszereplője. Lehet, hogy Hal Jordan, John Stwart, vagy valaki más, de a rajongók még abban sem biztosak, hogy nem A zöld íjász sorozatból ismerős John Diggle (David Ramsey) kap exkluzív sorozatot.

HBO Max

Még több a témában...

A Lannisterek páncélja eredetileg egészen másképpen nézett volna ki

Vigh Martin

Az Éjkirály eredetileg teljesen másképpen nézett volna ki- Eddig soha nem látott concept artok láttak napvilágot.

Vigh Martin

Megvan, hogy mikor és mennyibe fog kerülni az HBO Max

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon