Zendayának fogalma sem volt, melyik szerepre hallgatták meg a Pókember szereplőválogatásán

Zendaya nem tudta, hogy MJ-t játssza majd.

Fiatal kora ellenére Zendaya egyik pillanatról a másikra vált Hollywood egyik legkeresettebb és legsikeresebb színésznőjévé, köszönhetően az Eufória című sorozatnak, amiért még Emmy-díjjal is jutalmazták. De sokan csak úgy gondolnak rá, mint a Marvel Moziverzumban betöltött MJ-re karakterére, vagyis Peter Parker főhős szerelmére.

Portré cikkünkben már bemutattuk a színésznőt, hogy milyen út vezetett a csillagokhoz, most pedig egy újabb titkot árult el. Miközben interjút adott a GQ-nak, Zendaya azt is elárulta, hogy a Marvel Studios lehető legnagyobb titoktartásban írja ki a szereplőválogatásokat, így mikor a meghallgatására került sor, még azzal sem volt tisztában, melyik szerepre hívták be. Csak utólag tudta meg, hogy ő kapta MJ szerepét a Pókember: Hazatérésben.

Nem kellett tudnunk, hogy amiket olvastunk oldalak, azok a Pókember forgatókönyvéből származnak, de rájöttem, hogy ez a Pókember, mert jó ügynökeim vannak. De nem tudtam, hogy milyen szerepre hallgattak meg. Azt hittem csak, hogy egy lány a Pókember-filmben. Tényleg nem tudtam, melyik karakter, vagy milyen karakter. Közvetlenül a teszt előtt azt mondták, hogy rendben, ezek a karakterek, amiket felolvastunk, és MJ az egyikük. Úgy éreztem magam, hogy ’milyen jó lenne’.Zendaya

Mindenki azt hitte, hogy a klasszikus Mary Jane Watsont játssza Zendaya a filmben, azonban a Pókember: Hazatérés után kiderült, hogy egy Michelle Jones, azaz MJ nevezetű új karaktert játszik, akit kimondottan a filmekre alkotott meg a Marvel.

Pókemberrel és MJ-vel legközelebb 2021. december 16-án találkozunk, akkor mutatják be a cím nélküli Pókember-filmet.

Total
4
Shares
Previous Article

Sub-Zero, Skorpió, Sonya és Liu Kang is helyet kapott a Mortal Kombat-film első képein

Next Article

Nem lesz vészesen nagy a Hitman 3 első napos frissítése

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!