Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Wonder Woman szólófilmje az Első világháború idején játszódott, de máshogy is alakulhatott volna.

Wonder Woman szólófilmje az Első világháború idején játszódott, de máshogy is alakulhatott volna.

A rajongók és kritikusok véleményei megoszlanak a Batman Superman ellen filmmel kapcsolatban, de egy dologban egyetértenek, nagyszerűre sikerült Gal Gadot belépője Wonder Woman szerepében, ám máshogy alakulhatott volna a történet. A filmben Doomsday ellen vívott küzdelem megmutatta nekünk, hogy mire számíthatunk majd a szólófilmben, ám Snyder eredetileg úgy gondolta, hogy Wonder Woman szólófilmjének nem az Első világháború idején kell játszódnia, más konfliktusra kell építeni a történetet.

Az időközben a DC-től nyugdíjra vonult Zack Snyder közösségi oldalán tartott élő adást, melyben annak gondolatát vitatta meg a követőivel, hogy véleménye szerint Diana hercegnőt a Krími háborúban kellett volna bemutatni, mivel ez volt az első alkalom, hogy fényképekkel is alátámasztották Wonder Woman létezését. Ha emlékszünk a Batman Superman ellen jelenetére, akkor egy fényképet láttunk a Csodanőről, aki évtizedekkel korábban Steve Trevor és csapata mellett harcolt a frontvonalon. Akkor még nem derült ki, hogy melyik csatát látjuk, Snyder szerint akár az amerikai Polgárháborút is választhatták volna.

Mielőtt leforgattuk volna a [a Wonder Woman] jelenetet, lőttünk egy amolyan töltelék snittet… Ezt a jelenetet megelőzően a Krími háborúhoz forgattuk, mert ez volt az első konfliktus, amikor forgattunk. Beszéltünk arról is, hogy a Polgárháborút használjuk.Zack Snyder

Wonder Woman végül az I. világháború frontvonalán találta magát az alvilág istenével szemben, a folytatásban pedig a hidegháború kap fontos szerepet, és ha minden jól megy, akkor a harmadik részben megérkezünk a jelenbe, amiről Patty Jenkins már beszélt, de ez még nagyon messze van. A Wonder Woman 1984 után szeretnének egy kis pihenőt tartani.

A folytatást eredetileg június elején mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt augusztus 14-ére tolták a Wonder Woman 1984 premierét.

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat