Carla Gugino

Zack Snyder azt akarta, hogy Carla Gugino legyen a Macskanő

A Watchmen sztárja, Carla Gugino is Selina Kyle lehetett volna.

Sok minden máshogy alakult volna, ha a Az Igazság Liga rendezője, Zack Snyder nem kényszerült volna lemondani a DC Moziverzum sorsáról, de lánya tragikus halála miatt Joss Whedonre hárult a feladat, hogy befejezze a filmet. A rendezőváltás nemcsak a film sorsát árnyékolta be, hanem a DC-filmek jövőjét is. A Warner próbálja kárpótolni a rajongókat, a tavasszal bejelentett Az Igazság Ligája rendezői változatával. Azóta pedig több érdekes dolgot is megtudtunk a filmről, most pedig arról beszélt, hogy a Macskanő szerepében ő Carla Gugino-t szerette volna, aki a Ben Affleck-féle The Batman történetben kapott volna szerepet.

A The Nerd Queens’ League of Mayhem esemény egyik vendége Zack Snyder volt, ahol Az Igazság Ligája rendezői vágásról beszélt. Az eseményen megvitatták, hogy mit szeretett volna csinálni a folytatásban, amiben Darkseid még a Földre is ellátogatott volna, de Mars-béli Vadász kinézetét is felfedte a rajongók előtt. Továbbá a rendező még azt is elárulta, hogy Carla Gugino lehetett volna Macskanő a filmvásznon.

Valószínűleg azt mondanám, hogy Carla Macskanője [tökéletes]. Azt kell mondanom, hogy van egy visszaemlékezés tíz évvel korábbról, ahol volt egy közös ügyük. [Batmannek] ezután le kellett tartóztatnia Selinát, de nem tudom, hogy mi történt, vagy hagyni kellett volna futni. És most ki tudja, hogy mit csinál Selina, valamiféle nemzetközi antikváriumot üzemeltet, vagy valami hasonlót. Batmannek nyugdíjba kell vonulnia, és egymásra találnak. Igen, úgy gondolom, hogy Carla jó választás lenne.Zack Snyder

Snyder számos alkalommal dolgozott együtt a színésznővel, az említett Watchmen című sorozat mellett az Álomháború-filmben, valamint a kriptoni robot tőle kölcsönözte hangját a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala részben. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor jövő év elején mutatják be az HBO Max streamingszolgáltatón.

Carla Gugino
Total
2
Shares
Previous Article
Avatar 2.

Az Avatar 2. víz alatti jelenetei úttörők lesznek, és még az első rész 3D-és látványát is felülmúlhatják

Next Article
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger kémsorozatban lesz látható a Netflixen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!