Xbox Live Gold nélkül játszhatók lesznek a Free to Play alkotások

A negatív hullámot látva gyorsan visszatáncoltak a redmondiak a szolgáltatás árának emelésétől.

A hét folyamán elkezdett egy olyan pletyka terjedni játékos körökön belül, hogy bizony a Microsoft online előfizetős szolgáltatása sajnos drágább lesz, mint eddig volt. Ez valamilyen szinten igaz is volt, hiszen a redmondiak valóban emelni akartak a Live Gold árán, de akkora negatív visszhangot keltett ez a dolog, hogy gyorsan ki is hátráltak belőle. Egy hivatalos blogposztban tudatták a rajongókkal, mire is kell tőlük számítani.

A hosszabb bejegyzés lényegi eleme volt, hogy milyen régen kerül ugyanannyiba ez a szolgáltatás és mennyit is fejlődött azóta. A redmondiak szerint ezért éppen ideje volt már árat emelni, az eredeti elképzelés szerint egy dollárral nőtt volna a havi Live Gold ára és 5 dollárral a 3 havi előfizetés. Természetesen kedvezményt kaptak volna a most is a szolgáltatást használók, a 6 és 12 hónapos tagsággal rendelkezők a jelenlegi áron hosszabbíthattak volna.

Gyorsan kihátrált azonban ebből a redmondi társaság, hiszen az internet majd’ felrobbant tőle és nincsenek abban a pozícióban a konzolok terén, hogy bármilyen szinten is magukra haragítsák az embereket. Ezt a poszthoz való frissítésben közölték és gyorsan még azt is hozzátették, hogy kis „kedvezményt” is tudnak adni az őket választó felhasználóknak és már erősen dolgoznak rajta, hogy a Free to Play alkalmazásokkal való játék során ( pl. Fortnite, Call of Duty Warzone) ne kelljen élő előfizetéssel rendelkezni.

Total
5
Shares
Previous Article
Christopher Nolna

Nem túl valószínű, hogy Christopher Nolan és a Warner Bros. újra együtt fog dolgozni az HBO Max bejelentés után

Next Article
Thanos

Jim Starlin úgy gondolja, hogy Thanos vissza fog térni az Örökkévalókban

Related Posts