Főoldal Játékok Xbox fronton is befutott a szeptemberi kínálat az előfizetőknek
Játékok

Xbox fronton is befutott a szeptemberi kínálat az előfizetőknek

Az őszindító kínálat sem lett rossz.

657
Games With Gold 2020 sept

Ahogy azt a Games With Gold esetében mostanában megszokhattuk nem éppen a kosár aljáról válogatnak az Xbox divízió döntéshozói, amikor az Xbox Live Gold előfizetőket akarják megvendégelni. Nincs ez másként ebben a hónapban sem, egész erős lett a kínálat. Alább láthatjátok a megszokott kedvcsinálót, mi pedig alatta bemutatjuk miből és meddig is csemegézhettek.

Augusztus elsejétől nem mást mint a Tom Clancy nevével fémjelzett Xbox One-os, The Divisiont zsákolhatjuk be és elérhető is marad egész szeptemberben. Mellette szintén elsejétől, de csak 16-ig az Xbox 360-as de Blob 2 színes, festős platformere lehet a miénk. Az Xbox One játékokat erősíti a The Book of Unwritten Tales 2, melyet szeptember 16-tól október 15-ig tehettek a könyvtáratok tagjává. Végül de nem utolsó sorban az Xbox klasszikus Armed and Dangerous hozhat egy kis fegyverropogást a nappalinkba. Ezt a játékot szeptember 16-tól a hónap utolsó napjáig zsákolhatjuk be. Ne feledjétek, hogy a visszafelé kompatibilitásnak hála az eredeti Xbox és az Xbox 360 címek futnak Xbox One-on. Így 4 játék üti ezúttal is a markunkat a Games With Goldnak hála.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.