Wide Screen
Image default
Filmek

Wonder Woman ilyen külsővel tér vissza a folytatásban

Patty Jenkins egy hivatalos poszterrel leplezte le Diana hercegnő megújult külsejét a Wonder Woman 1984 folytatásban.

Úgy tűnik, hogy egyelőre be kell érnünk egy Wonder Woman 1984 poszterrel, ugyanis tegnap a Warner Bros. bejelentette, hogy kihagyják a San Diego-i Comic-Cont, s ezzel megtörik az évek óta tartó hagyományt. Az év legnagyobb képregénytalálkozó szombat reggelén rendszerint a stúdió a Hall H nagyteremben tartott előadást, ahol a rajongók a DC Comics filmes karaktereivel találkozhattak, idén pedig olyan alkotásokra lettünk volna kíváncsiak, mint a Wonder Woman 1984, a Birds of Prey és a Joker.

Ehhez képest tegnap a Warner lemondta az eseményt, majd Patty Jenkins egy hivatalos poszterrel kárpótolta a rajongókat, amin Diana hercegnő (Gal Gadot) merőben új köntösét vehetjük szemügyre, ami jelentősen eltér a korábbi filmekben látott jelmeztől.

Wonder Woman

A főhős egész testét aranyszínű páncél fedi, bár teljes képet nem kaptunk az új jelmezről, és a szárnyak is hiányoznak a képről, de úgy tűnik, mintha a Golden Eagle páncélt viselné Wonder Woman a folytatásban, amit időről-időre magára öltött a képregényekben az amazonok harcos istennője – rendszerint akkor, mikor egy erősebb ellenféllel harcol. Az erősebb páncélra szüksége is lehet, ugyanis az egyik legnagyobb ellenfelét, Cheetah-t kapja meg a főszereplő.

A Wonder Woman 1984 bemutatójára még egy évet várnunk kell, hiszen csak 2020. június 5-én debütál a mozikban, ám a rendezőnő elárulta, hogy még idén (decemberben) előzetest kapunk a folytatásból.

Még több a témában...

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja meglepően kevés pénzt kapott az első három DC filmjéért!

Plesovszki Nándor

A Flashpoint lett volna Ben Affleck utolsó Batman-filmje?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] Bemutatták az első hivatalos Aquaman posztert

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább