Wide Screen
Image default
Játékok

Visszatérhetünk végre Silent Hill-be?

Érdekes pletykák a Silent Hill játékok jövőjéről.

Karácsony után kaptak a sorozat rajongói egy igen becses mod-ot, mely korszerűvé tette a második rész grafikáját, erre most az AestheticGamer nevű twitter felhasználó alaposan felkavarta a játéksorozat körüli állóvizet, mely idestova 5 éve, a Silent Hills elkaszálásával ülepedett le. Tudniillik a Konami, Hideo Kojima-val való összetűzése, és a cégtől való távozása kapcsán kukába hajította a nagy reménységű projektet.

Most azonban egy tweet-ben azt mondja emberünk, hogy a Konami 2 éve több fejlesztőt is megkeresett, hogy készítsenek egy reboot-t a franchise-ból és egy epizodikus változatot, a Telltale játékok és Until Dawn játékmenetére hajazva. Szavahihetőségére adhatunk, ugyanis ő volt az aki korábban a Resident Evil 3 Remake-et is megszellőztette a nagyvilágnak. Vajon egybevág ez a szivárogtatás Masahiro Ito korábbi bejelentésével?
Ti örülnétek ha visszatérne a franchise?

Még több a témában...

Masahiro Ito új játékon dolgozik

Fonyódi Dávid

Újabb titkok derültek ki a P.T. demóból

Sinka Tamás

A P.T.-ben végig Norman Reedus karakterét irányítottuk

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon