Vérfürdőt jósolnak az új Doom-film első forgatási képei

Megérkeztek a Doom következő adaptációjának első fotói, de sok jóra még így se számítsunk.

Megérkeztek a Doom következő adaptációjának első fotói, de sok jóra még így se számítsunk.

A Universal stúdió 2005-ben tett egy próbát az akkor megjelent Doom 3 játék filmes adaptációjára, de az akkori próbálkozás finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után, holott a stúdió mindent elkövetett a sikerért, olyan A-listás színészeket szerződött, mint Dwayne Johnson és Karl Urban, de ők sem győzték meg a nézőket, hogy váltsanak jegyet a mozira. Pedig a Doom igazi kultjátéknak számít az FPS kalandjátékok körében, szó szerint forradalmasította a videojátékok piacát.

Tavasszal jött a bejelentés, hogy a stúdió újra megpróbálja elkészíteni a Doom franchise adaptációját, de ezúttal sokkal véresebb kiadásban, mi több, női főszereplőre bízzák a lövöldözést, és a rendezést Tony Gigliora bízzák.

A stáb már javában dolgozik Bulgáriába, ahonnan megérkeztek az első képek. A rendező rögtön két képet is megosztott a helyszínről:

A múltban a női főszerepet játszó Amy Manson is feltöltött egy képet Instagramra teljes harci felszerelésben:

?

Manse (@amymanson) által megosztott bejegyzés,

A sort Dominic Mafham zárja a képekkel, aki a filmben Dr. Betrugert alakítja:

A stúdió tervei között nem szerepel, hogy a filmet bemutatják a mozikban, így csak lemezes és digitális formában kerül bemutatásra az új Doom. De legalább most lehet okunk a bizakodásra, mert a képeket látva vérfürdőből nem lesz hiány az új adaptációban. Ezúttal tényleg egy igazi Doom-filmet kapunk?

Total
0
Shares
Previous Article
Deathstroke

Nagyon sokat csúszik a Deathstorke bemutatója

Next Article

Bemutatták a First Man előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!