Egy új Doom-filmen dolgozik a Universal Studios

Készül a 2005-ben megjelent Doom újabb változata Hollywoodban, melyre már Nina Bergman színésznő alá is írt.

Készül a 2005-ben megjelent Doom újabb változata Hollywoodban, melyre már Nina Bergman színésznő alá is írt.

Nina Bergman színésznő több tweetet is megejtett a közkedvelt közösségi portálon, melyben tudatta követőivel, hogy a Universal egy új Doom-filmen dolgozik, melyre ő már alá is írt.

A stúdió 2005-ben szerencsét próbált a világsikerű FPS-játék adaptációjával Dwayne Johnson és Karl Urban főszerepével, de az akkori próbálkozás nem győzte meg a játék szerelmeseit. A médiában máris megjelentek az aggodalomra adó hírek, miszerint a mostani próbálkozás sem lesz sokkal jobb, hiszen mindeddig Hollywood nem volt képes jó játék-adaptációt forgatni. Azonban a színésznő próbálja nyugtatni a kedélyeket, véleménye szerint a mostani Doom-film sokkal jobb alapokból dolgozik, és még a forgatókönyv is sokkal jobb lesz.

Mivel most először hallunk a fimről, elgondolkodtató, hogy Nina mennyire lapozta át a szkriptet. Pusztán csak feltételezések, de amennyiben igaz a hír – a Universal stúdiótól nem érkezett hivatalos bejelentés -, akkor nagy valószínűséggel a 2016-ban megjelent videójáték feldolgozása lesz a mozifilm.

Total
0
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

A Star Wars: 9. rész egy az eredeti kánonból kitett karaktert készül felvonultatni?

Next Article

James Cameronnak kezd elege lenni a Bosszúállókból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!