Főoldal Előzetesek Vérfagyasztó előzetest kapott az Evil Dead Rise
Előzetesek

Vérfagyasztó előzetest kapott az Evil Dead Rise

Az előzetes alapján ilyen brutális előzetesre vártak a rajongók.

635

Az elmúlt napokban másról sem beszéltek a horror szerelmesei, minthogy mikor érkezik a Gonosz halott folytatása. Ma este végre bemutatták az Evil Dead Rise első teljes előzetesét, és az első képsorok alapján megérte várni Sam Raimi ikonikus horror-sorozatának következő részét. A trailer egy családi összejövetelt mutat be, de a túlvilági gonosz megzavarja az ünnepséget.

A Warner Bros. Discovery egyszerre két előzetest is kiadott. A korhatáros és sokkal durvább “Evil Comes Home” szlogennel ellátott előzetest, ami a hangulatra, a fenyegetésre és a vérengzésre fókuszál; valamint az enyhébb teasert, ami inkább a cselekményre összpontosít, kevesebb vér folyik és a hangulat sem annyira hátborzongató.

A filmsorozat legújabb részét ezúttal sem Sam Raimi rendezte, Bruce Campbell főszereplésével készült trilógia explicit folytatása (amihez az Ash vs Evil Dead címmel televíziós folytatás is készült), és nem is közvetlen folytatása a Fede Álvarez Gonosz halott remake-jének. Álvarez filmje már több mint 10 évvel ezelőtt került a mozikba. A tavasszal mozikba kerülő folytatás a remake folytatásának és A sötétség serege folytatásának eredeti terveit követi, még ha azok valószínűleg soha nem is jutottak tovább az ötletelésnél, ami végül egy crossoverhez vezetett volna.

Az Evil Dead Rise cselekménye az erdő helyett ezúttal Los Angeles városában játszódik, egy kisházban, és két elhidegült testvér csavaros történetét meséli el, amikor főszereplőnk, Ellie (Alyssa Sutherland) három gyerekével és húga, Beth (Lily Sullivan) találkozásával kezd izgalmassá válni a történet. Az elhagyatott házban találnak egy régi könyvet, amivel aztán démonokat szabadítanak fel, és persze ezek a gonosz lények embereket szállnak meg.

Az Evil Dead Rise főszereplői Alyssa Sutherland (Vikingek) és Lily Sullivan (Piknik a Függő Sziklánál) lesznek, valamint Gabrielle Echols (Új Múlt), Morgan Davies (Barátnő rendelésre) és Nell Fisher (Northspur). A vezető producer és a franchise sztárja, Bruce Campbell korábban megerősítette, hogy az új filmnek nem lesz köze a korábbi filmekhez.

Az Evil Dead Rise forgatókönyvírója és rendezője Lee Cronin (A gyerek), őt a franchise alkotója, Sam Raimi, valamint Bruce Campbell és Robert Tapert választott ki. A film producerei Raimi, Campbell, Tapert, Romel Adam, John Keville és Macdara Kelleher.

Az Egyesült Államokban 2023. április 21-én mutatják be a filmet a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Gonosz halott - Az ébredés
Filmek

Egy tehetséges, újonc rendezővel készül a következő Gonosz halott

A Gonosz halott - Az ébredés után érkezik az új rész, amely...

Super Mario Bros.: A film
Filmek

Box Office: A Super Mario Bros.: A film belépett az 1 milliárd dolláros filmek közé

Mario és barátai ezen a héten sem találtak legyőzőre a jegykasszáknál, és...