Főoldal Előzetesek Magyar szinkront kapott a Sikoly 6. teaser előzetese, amiben Szellempofa az előző rész túlélőire vadászik
Előzetesek

Magyar szinkront kapott a Sikoly 6. teaser előzetese, amiben Szellempofa az előző rész túlélőire vadászik

A múltkori rövid kis teaser előzeteshez elkészült a magyar szinkron is.

541

A Sikoly-franchise öt véres részén keresztül az események a kaliforniai Woodsboro kisvárosban játszódtak (többnyire ez volt minden probléma forrása) – egészen mostanáig. A jövőre megjelenő Sikoly 6. részben a Szellempofa a világ egyik legnagyobb városában, New York City utcáin és metrószerelvényein szedi áldozatait.

A folytatásban visszatér a veterán Courteney Cox, a legutóbbi rész két főszereplője, Jenna Ortega és Melissa Barrera, valamint Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding mellett a 2022-es “rekviem” és az ötödik filmből. A negyedik rész elfeledett szereplője, Hayden Panettiere szintén visszatér Kirby Reed szerepében, akiről sokáig azt hittük, hogy meghalt. Az új szereplők táborát erősíti Samara Weaving, Dermot Mulroney, Tony Revolori, Josh Segarra és sokan mások.

A sok visszatérő és belépő mellett viszont hiányozni fog a franchise ikonikus alakja, Neve Campbell karaktere, Sidney Prescott. Campbell 2022 júniusában elárulta, hogy elégedetlen volt a hatodik részhez kapott szerződéssel, ezért inkább megköszönte, s visszautasította, hogy szerepeljen a Sikoly 6. részében.

Egy év eleji interjúban Segarra úgy fogalmazott, hogy véleménye szerint a széria félelmetesebbé vált azzal, hogy New York City a helyszín, és hasonló véleményen van Barrera is: “Ez hússzor olyan megalázó. Szörnyű. Mert azt is látod, hogy egy olyan városban, mint New York, mindenki a saját dolgával van elfoglalva, és ha valaki segítségért kiált, senki nem jön a segítségére. Tudod, mindenki úgy van vele, hogy ‘Én ebbe nem avatkozom be’. Szóval ez megalázó, mert üldöz a Ghostface, de látod az emberiséget is, és azt, hogy hogyan reagál egy ilyen helyzetben. Mindegy, azt hiszem, valószínűleg már így is túl sokat mondtam.”

Magáról a hatodik rész cselekményéről sokat nem árultak el, a lenti videóban is csak annyit látunk, ahogy Sam, Tara, Mindy és Chad a a metrón utazik, amikor több Szellempofa-jelmezt viselő személy közeledik hozzájuk. Néhány héttel korábban már bemutatták az angol nyelvű változatot, amihez most elkészült a magyar szinkronos változat is.

https://youtu.be/WGhzxTINqvw

A filmhez később kaptunk egy rövid leírást, miszerint “A legutóbbi Ghostface-gyilkosságok után a négy túlélő maga mögött hagyja Woodsborót, hogy új fejezetet kezdjenek az életükben. A Sikoly 6.-ban Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed), és Courtney Cox (Gale Weathers) visszatérnek a korábbi szerepükben, hozzájuk csatlakozik Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra és Samara Weaving”.

A franchise eredete 1996-ra nyúlik vissza az első film debütálásával, és a slasher sorozat azóta is folyamatosan ontja magából a folytatásokat. A franchise első négy filmjét a néhai Wes Craven rendezte, de a tavalyi ötödik rész rendezői Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett voltak, akik visszatérnek a hatodik részre. James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvírók, akik a 2022-es Sikoly írói voltak, szintén visszatértek a legújabb filmhez.

Sikoly 6. 2023. március 10-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.