x
Close


Közelgő események

Filmek

Ana de Armas szerint kemény harcra kerül sor John Wick és a Ballerina között

Még javában forgatják a Ballerina című filmet, amiben Keanu Reeves is feltűnik.

Ana de Armas szerint kemény harcra kerül sor John Wick és a Ballerina között
  • Publishedjanuár 5, 2023

Három sikeres film után a Lionsgate a rendkívül népszerű John Wick-franchise bővítésén dolgozik. A stúdió jelenleg két spin-offot is gyárt, az egyik ebből a The Continental című minisorozat, amit a Peacock streamingszolgáltatón fognak bemutatni – amit egyébként Magyarországon forgattak tavaly -, valamint az Ana de Armas főszereplésével készülő Ballerina című film.

Amíg az említett sorozat évtizedekkel a mozifilmek előtt játszódik, ami egy fiatalabb Winstont követ, aki a The Continental Hotelben a tápláléklánc csúcsára emelkedik, addig a spinoff-film a John Wick 3-4. rész között helyezkedik el. Mivel a Ballerina a jelenben játszódik, a rajongók számíthatnak rá, hogy Keanu Reeves névadó bérgyilkosa valamilyen formában felbukkan. Sőt, de Armas most megerősítette, hogy egy még meg nem nevezett karaktere és Wick között leforgattak egy durva harcjelenetet.

Már négy hónapja Prágában forgatunk. Még egy hónap van hátra és fájdalmaim vannak. Tudjátok, a testem, a hátam, mindenem fáj. Panaszkodom, fáj, zúzódások vannak rajtam. Bond tizenöt percig tartott. Ez egy egész film, egy másik szint. De a minap Keanuval próbáltuk a nagyon nehéz kaszkadőrjelenetünket, és ez az ember csak forog, dobál, és őrült mutatványokat csinál. Én meg úgy éreztem – nem panaszkodhatok tovább. Mert ő megcsinálja, tényleg ő a legjobb.

Ana de Armas

A filmről egyelőre nem sokat lehet tudni azon kívül, hogy a franchise ikonikus alakja szerepet kap benne, de állítólag Ian mcShane is feltűnik majd egy rövid időre. A Ballerina főszerepét Ana de Armas játssza, és a John Wick-univerzum más szereplői is csatlakoznak majd hozzá. A Charon szerepében visszatérő Lance Reddick mellett a film egyéb szereplői Ian McShane mint Winston, Anjelica Huston mint az igazgató, Keanu Reeves mint John Wick, valamint Catalina Sandino Moreno és a The Walking Deadből ismert Norman Reedus.

A film rendezője Len Wiseman, a forgatókönyvet Shay Hatten írta. A producerek Basil Iwanyk, Erica Lee és Chad Stahelski. A Lionsgate részéről Brady Fujikawa és Chelsea Kujawa felügyeli a projektet.

Még nem tűzték ki a Ballerina és a The Continental bemutatóinak az időpontját, de a John Wick: 4. felvonás 2023. március 24-én kerül a mozikba.

Ana De Armas
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.