Főoldal Sorozatok Keanu Reeves és Ian McShane visszatérésről tárgyal a készülő Ballerina spinoff-filmben
Sorozatok

Keanu Reeves és Ian McShane visszatérésről tárgyal a készülő Ballerina spinoff-filmben

A franchise sztárja, Keanu Reeves is feltűnhet a Ballerina-sorozatban.

142
John Wick: Chapter 4

A hírek szerint Keanu Reeves és Ian McShane a visszatér tárgyal a Ballerina című filmben, ami a John Wick-franchise egyik spinoff-filmje lesz. A felfedezésről a Collider számolt be elsőként, és a lap úgy tudja, hogy a legendás bérgyilkos már Prágában van, hogy leforgassa a jeleneteit Ana de Armas oldalán.

A hír nem sokkal azután érkezett, hogy bejelentették, Ian McShane visszatér Winston szerepében. A filmekben ő játszotta a rajongók által kedvelt The Continental Hotel igazgatóját. Azt egyelőre nem tudni, hogy Reeves megjelenése csupán egy cameo vagy nagyobb szerepet kap a filmben. John Wicket legutóbb a John Wick: 3. felvonás – Parabellum című filmben láthattuk. A történtek után kérdőjeles, hogy Winston és Wick között elmérgesedik-e a dolog, vagy az igazgató megmenti a bérgyilkost. Erre valószínűleg nem a filmből kapunk majd választ, hanem a jövőre érkező negyedik filmből. A Lionsgate a filmet 2023. március 23-án fogja bemutatni a mozikban.

Nagyon örülünk, hogy Ian McShane csatlakozik hozzánk a Ballerina egyik kulcsszerepében. Az eredeti John Wick óta szerves része a franchise-nak. Jó érzés volt vele együtt utazni ezen az úton, ahogy a Wick-univerzum bővül.

Basil Iwanyk

Bár jelenleg is forog a Ballerina, a John Wick spin-offról egyelőre keveset tudni, mindössze annyit tudunk a filmről, hogy a Ballerina lesz a főszereplő – egy fiatal bérgyilkosnő, akit arra ösztönöz, hogy felkutassa a családja meggyilkolásáért felelős embereket, és igazságot szolgáltasson nekik. A Ballerina egyszer már feltűnt a filmvásznon a harmadik részben, amikor a kiképzéséről láthattunk jeleneteket. A karaktert Unity Phelan amerikai balett-táncosnő alakította.

A mozifilmek és spinoff-filmek mellett sorozattal is bővül a franchise, hiszen a Ballerian mellet érkezik a Magyarországon forgatott The Continental című tévésorozat is a Peacock streaming szolgáltató bemutatásában. A sorozat középpontjában a fiatal Winston kap szerepet, akit Colin Woodell alakít.

A Ballerina című filmet Len Wiseman rendezi, Shay Hatten forgatókönyve alapján. Basil Iwanyk, Erica Lee és Chad Stahelski producerként vesz részt a munkában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A Lionsgate fejese megerősítette, hogy készül a John Wick 5. része

A John Wick: 4. felvonás nagy sikere után naná hogy lesz folytatás!

007 Nincs idő meghalni
Filmek

Kitűzték az Ana de Armas főszereplésével érkező John Wick spin-off, a Ballerina premierdátumát

Pontos megjelenési időpontot kapott a Ballerina, a John Wick első spinoffja.