Close


Közelgő események

Filmek

Venom soha nem kap szerepet Tom Holland Pókember-filmjeiben

Tom Holland erősítette meg, hogy sokak bánatára, de a Marvel nem ereszti össze Pókit Venommal a MCU-ban.

Venom soha nem kap szerepet Tom Holland Pókember-filmjeiben
  • PublishedJune 25, 2017

Tom Holland erősítette meg, hogy sokak bánatára, de a Marvel nem ereszti össze Pókit Venommal a MCU-ban.

Tom Hardy kapta a Venom szerepet, és ez minden, amit eddig tudni lehet a Sony Pictures új projektjéről. De vajon a karakterrel találkozhatunk majd a Marvel Moziverzumában? Ez egy olyan kérdés volt, amit többen feltettek Kevin Feigenek és Amy Pascalnak a Pókember: Hazatérés sajtótájékoztatóján. Az interjúban Feige kijelentette, hogy jelenleg nincs tervben, hogy Venom is részese legyen a MCU-nak, hiszen ez a Sony Pictures projektje. A kontextusból többen a „jelenleg” szóra kapták fel fejüket, majd másnap jött Pascal kijelentése, miszerint a Póki és Venom annak ellenére, hogy más helyen játszódnak, még egy világ részei, és valamilyen formában kapcsolódni fognak egymással.

Elképzelhető, hogy Pascal félreértette a kérdést, vagy tényleg úgy értette, nem lehet tudni, de Feige arcára volt írva minden. A ComicBook.com oldal készített egy exkluzív interjút Tom Hollanddel, aki elmondta, hogy

Mindenki ezt kérdezi, ember. Soha nem fog megtörténni.

Az interjú után azonnal beindultak a találgatások, hogy mely főellenségekket fogjuk látni akkor Pókember ellen. Tom Holland már utalt erre is erre:

Nagyon sokan vannak. Annyira izgatott vagyok, hogy új gonoszokat mutassunk be. Látni akarom azokat a karaktereket, akiket még nem láttunk korábban, mert valószínűleg Pókembernek van a legtöbb gazembere, és csak úgy van értelme, ha bemutatjuk őket.

Már pletykák is megjelentek, hogy ki lehet az új gonosz a Pókember-filmben, akivel a jövőben találkozni fogunk.

Tom Holland főszerepében készült Pókember: Hazatérés bemutatója július 6-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.