Végre láthatjuk, mi is van a PlayStation 5 burkolata alatt

Bekukkanthatunk a motorháztető alá.

Ahogy közeledik a megjelenés, egyre inkább képbe kerülhetünk a PlayStation 5-tel és a hozzátartozó dolgokkal. A hétvégén Japánban már több influenszer is kipróbálhatta a gépet. A nyálcsorgatásnak azonban nincsen vége, ugyanis a mai napon egy közel hét perces videóban csodálhatjuk meg, ahogy apró darabokra szedik a Sony következő generációs masináját.

Érdekes látni, hogy a konzol maga akkora, mint a szétszerelést végző úriember felsőteste. Láthatjuk az alapcsomagban tartozékként járó talp működését és a rendkívül könnyen lecsúsztatható külső burkolatot is. Ez talán előrevetítheti az említett alkatrész cserélhetőségét, így akár a pillanatokon belül megváltoztatható dizájnt is. Többek között ráleshetünk a gigászi 120mm átmérőjű és 45 mm vastag hűtőventilátorra is, ami két oldalról is keringeti a levegőt, ezzel biztosítva az optimális hőmérsékletet. De láthatunk igazából minden egyedi és apró alkatrészt.

A PlayStation 5 megjelenése 2020. november 12-én esedékes az Egyesült Államokban, Japánban, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban, Dél-Koreában és Új-Zélandon, valamint egy héttel később 2020. November 19-én a világ többi részén tehát Magyarországon is.

Total
0
Shares
Previous Article

A PlayStation 5 egy több évtizedes japán hagyományt fog megtörni az új gombkiosztással

Next Article
Fekete Özvegy

FEJTÁGÍTÓ: Natasha Romanova a Fekete Özvegy

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!