Wide Screen
Image default
Játékok

Végre felütötte fejét a Viber UWP-és appja

Utóbbi időben egyre több hírt lehet hallani, hogy a nagyobb kommunikációs céges is készítik a Windows UWP-s alkalmazásaikat. Ez nagyon jó hír, nem kell temetni a Microsoft rendszerét.

Utóbbi időben egyre több hírt lehet hallani, hogy a nagyobb kommunikációs céges is készítik a Windows UWP-s alkalmazásaikat. Ez nagyon jó hír, nem kell temetni a Microsoft rendszerét.

Az elmúlt hónapokban csak arról lehetett olvasni, hogy a Microsoftnak ideje lenne új megoldások felé néznie, esetleg ők is engedhetnének az Android csábításának, ahogy a BlackBerry tette. Erre jött a múlt héten a válasz:

Kitartunk a Windows 10 Mobile mellett, és további windowsos készülék jelennek meg.

Még a Windows Phone 8 idején úgy tűnt, hogy a Viber felhagy a Windows-zal Modern app formában, sem mobilon, sem „metro” alkalmazással nem ajándékozzák meg a felhasználókat. Valami mégis meggyőzte őket, mert lassan egy éve hallani, hogy dolgoznak az új generációs appon, ami már Universal Windows Platform támogatott lesz, mobilon és Windows 10 PC-n is használható lesz.

viber-windows-10-mobile

Kiküldték a beta tesztelőknek a meghívót is, így célegyenesbe került az új Viber app. Reméljük, hamarosan mi is kipróbálhatjuk az új klienst. Egyelőre annyi tudni csak, hogy a 6.0 build számot hordozza, többet nem árultak el róla.

A Windows Central fórumán a tesztelők leírták az első benyomásukat az új appról:

Nagyon pozitív elsőre, hatalmas ugrást jelent a korábbi Viber klienshez. Az érkezett üzenetek számát is jelzi a live tile (élő csempe) már, de annak tartalmát nem jeleníti meg a Viber. Hasonló a helyzet a képernyőzárnál is, ott is csak számot látunk, üzenettartalmat nem.

Még több a témában...

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

Doom Guy jó eséllyel az Xbox Game Pass katalógusát is meghódítja

Szarka Roland

Már vásárlás előtt installálhatóak lesznek a játékok az Xbox Series konzolokon?

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat