Főoldal Játékok Végre akcióban is láthatjuk a DIRT 5-öt
Játékok

Végre akcióban is láthatjuk a DIRT 5-öt

Rövidke gameplay érkezett.

549

Az izgalmas karriermóddal és egyéb érdekességekkel készülő DIRT 5 a Codemasters autós szériájának első darabja, mely már a következő generáción is tiszteletét fogja tenni. A széria a korábbi és a jelenlegi generáción is egyaránt sikeres volt a kritikusok és a játékosok körében is. Így nem volt túl meglepő, hogy újabb epizód érkezik. Ezt azonban a bejelentése óta még játék közben nem láttuk, egészen a mai napig.

A fenti videót kéretik úgy kezelni, mint munkaközi példányt, nem adja vissza a végleges változat várható minőségét. Ennek ellenére igen jól néz ki és kellően simán is fut. A rövidke videóanyagban az arizonai sivatagban követhetünk végig egy idő elleni csatát. A Stamepede módban 12 autó küzdhet majd egymással és a könyörtelen természettel. Emellett betekintést kapunk a DIRT 5 dinamikus időjárási rendszerébe is, láthatjuk hogyan formálja egy vihar a terepet a játékban. A jelen generációs megjelenés 2020. október 9-re várható, a következő generációra az év végén, míg Google Stadian való debütálásra 2021-ben számíthatunk.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...