A kis hableány

Véget ért az élőszereplős A kis hableány forgatása, amiről Halle Bailey lőtt egy hivatalos képet

Az első hivatalos kép A kis hableány főhőséről.

Disney még 2019 nyarán bejelentette A kis hableány élőszereplős feldolgozását. A franchise népszerűsége azonban egyben átok is, hiszen a rajongók kereszttüzébe került a film, miután egy afroamerikai színésznő kapta a főszerepet. Hiába a sok kritika, a Disney bekapcsolta a kamerát, de nem tartott sokáig a munka, hiszen a koronavírus-járvány miatt ki kellett kapcsolni azokat.

A kelleténél picit tovább tartott a munka, most azonban a film főszereplőjét játszó Halle Bailey közösségi oldalán jelentette be, hogy becsomagolták az adaptáció, amihez még egy hivatalos képet is mellékelt Arielről. A főszereplőről már láttunk forgatási képeket, igaz azokon a képeken valamiféle búvárruhát visel, ami merőben más az eredeti animációs rajzfilmtől, amiben kagylóból készült bikinit viselt a főhős. A mostani hivatalos képen azonban már sellő alakot öltött Bailey karaktere – noha uszonyait továbbra is eltakarja a víz.

És csak így… ennyi volt a forgatás. Miután 18 évesen meghallgattak a filmre, amikor épphogy betöltöttem a 19-et, és most befejeztük a forgatást egy világjárványon alatt, amikor 21 éves lettem… végre megcsináltuk… Annyira hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam ezt a filmet teljes pompájában.

Még mindig nem tudunk sokat a feldolgozásról, de az eddig látottak alapján Rob Marschall rendező egy egészen másfajta megközelítésben dolgozzák fel a népszerű rajzfilmet, mint amire számítani lehetett, miközben a Disney a bemutatott élőszereplős feldolgozásokat (Az oroszlánkirály, az Aladdin) közvetlenül ültette át a rajzfilmekből a filmvászonra. Most azonban a rendező kapott némi kreatív szabadságot most, így nehéz megjósolni, hogy mindez mihez vezet, és azt sem tudni, hogy egy eredettörténetet kapunk-e a pénzünkért.

Halle Bailey és Jonah Hauer-King mellett Javier Bardem, Melissa McCarthy, Daveed Diggs, Jacob Tremblay, valamint Awkwafina is szerepet kap, a zenéért pedig ezúttal is Alan Menken felel majd. A film még nem kapott premierdátumot.

Total
1
Shares
Previous Article
Thor: Ragnarök

Taika Waititi ha leírná egy papírra a Thor: Szerelem és mennydörgés sztoriját, semmi értelme nem lenne

Next Article
Margot Robbie

Margot Robbie főszereplésével és a Kisasszonyok rendezője feldolgozásában készül az élőszereplős Barbie

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!