Véget ért a Star Wars 8 forgatása

A mai nappal hivatalosan is befejezték a Star Wars Episode VIII felvételét.

A mai nappal hivatalosan is befejezték a Star Wars Episode VIII felvételét.

Ahogy azt már korábban Mark Hamill is elárulta, július 22-én hivatalosan is befejezik a forgatást, s kezdetét veszi egy sokkal izgalmasabb és látványosabb munka: vágások és a CGI-effektek koreografálása. Rian Johnson rendező Facebook-on jelentette be a nagy hírt, hogy a Skywalker család nyolcadik jelenete befejeződött.

A forgatás utolsó csapója. A VIII hivatalosan is befejeződött. Köszönöm a legjobb szereplőknek, és stábtagoknak a galaxisban. Hála a rajongóknak és a támogatóknak, akik a végig velünk voltak. Alig várom, hogy összerakjuk és megosszuk mindezt veletek.

A film forgatását februárban kezdték – pár Luke-os részt már tavaly ősszel felvettek -, és eddig tartott, így bő 6 hónapot emésztettek fel a munkák. Az ébredő Erőben Rey nagy lépést tett a SW-univerzum felé, de nem lesz ez máshogy a folytatásban sem. Még nagyobb szerepet kapnak az új karakterek, köztük Rey, Finn valamint Poe is, de Luke Skywalkerről sem szabad megfeledkezni. A Sötét oldalról már nem is beszélve, mert talán kiderül, hogy ki is valójában Snoke legfőbb vezér. Snoke tanítványával, Kylo Rennel, valamint a Ren Lovagokkal is számolnunk kell a következő epizódokban.

Kíváncsian várjuk, hogy a Rian Johnson által írt és rendezett Episode VIII mikor fedi fel végső címét, és mikor kapjuk meg az első teaser videót az úgynevezett Luke Skywalker-sagából. A filmet 2017. december 15-én mutatják be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

The Walking Dead – őt biztos, hogy nem ölte meg Negan

Next Article

FRISSÍTVE! Befutott a The Walking Dead hetedik évadjának első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!