Főoldal Filmek Véget ért a forgatás, csomagol a Captain America: Brave New World stábja
Filmek

Véget ért a forgatás, csomagol a Captain America: Brave New World stábja

Az Amerika kapitány 4. operatőre jelentette be a hírt, amihez kaptunk egy új logót is.

170
A Sólyom és a Tél Katonája
Forrás: Marvel Studios

Az Amerika kapitány 4. operatőre, Kramer Morgenthau közösségi oldalán jelentette be, hogy pakolnak, véget ért a forgatás. Ezt egy képpel is alátámasztotta Instagram oldalán, amin pillantást vethetünk a Marvel Studios produkciójának átalakult logójára is.

A negyedik Amerika kapitány-film forgatása március 21-én kezdődött az atlantai Trilith stúdióban, majd Washingtonba költözött. A folyamatban lévő WGA-sztrájk végül a Marvel Studios több más produkciójára hatással volt, de ebben a tekintetben nem volt hatással a filmre. A filmet eredetileg Captain America: New World Order címen jelentették be, de június elején beszámoltunk róla, hogy időközben nevet váltott, és Captain America: Brave New World címen jön ki jövőre a mozikba.

Az elmúlt hetekben jó néhány forgatási fotó megjelent az interneten, ezek közül néhányon a Kígyó Társaság néven ismert gonosztevő csoport tagjait is láthattuk. De Harrison Fordról is megosztottak képeket, akinek kezet nyújtott a Sam Wilsont alakító Anthony Mackie. A Kapitány új jelmezét is láthattuk a kiszivárgott fotókon, Joaquin Torres (Danny Ramirez) pedig a Marvel Moziverzum új Sólyomjaként debütál a filmben, aki meglehetősen képregényhű ruhát kap a folytatásra.

Részleteket nem árultak el a cselekményről, de most, hogy a forgatás befejeződött, talán kapunk egy rövid leírást, hogy mit várhatunk a jövőre érkező filmtől. Sam Wilsont már láttuk egy rövid időre Amerika Kapitány szerepében a Disney+ A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban, de ez lesz az első igazán nagy küldetése.

A film főszereplői között olvasható még Shira Haas, mint Sabra izraeli szuperhősnő, Carl Lumbly, mint Isaiah Bradley, Liv Tyler, mint Betty Ross, Tim Blake Nelson, mint A Vezér és Harrison Ford, mint Ross tábornok.

A film 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...