Főoldal Filmek Az Alita: A harc angyala színésznője, Rose Salazar kulcsszerepben csatlakozott az Amerika Kapitány: Új világrend szereplőihez
Filmek

Az Alita: A harc angyala színésznője, Rose Salazar kulcsszerepben csatlakozott az Amerika Kapitány: Új világrend szereplőihez

Rose Salazar kulcsszerepben csatlakozhatott az Amerika kapitány 4. szereplőgárdájához.

44
Rose Salazar

Az Amerika kapitány: Új világrend szereplőgárdája egyre népesebb. Napokkal azután, hogy kiderült, a WWE szupersztár Seth Rollins csatlakozott a projekthez, mint a Serpent Society potenciális tagja, egy új jelentés szerint a pankrátorhoz Rosa Salazar is csatlakozik. Először a Murphy’s Multiverse számolt be róla, most pedig többen úgy gondolják, hogy az Alita: A harc angyala sztárja játssza Diamondbacket, a gonosztevő csapat másik tagját.

Rollins karakterének kilétét egyelőre titok övezi, bár a Serpent Society bármelyik másik tagjaként el tudnánk képzelni a pankrátort. A csapat eredeti felállásában nem csak Diamondback, hanem Sidewinder, Anaconda, Asp, Black Mamba, Bushmaster, King Cobra, Cottonmouth, Death Adder, Princess Python és Rattler is szerepelt.

Elsőre alig észrevehető a lenti képen Salazar, mivel a megszokott hosszú fekete haja helyett most szőkére váltott. A kép jobb oldalán szúrhatjuk ki a forgatáson. A @MyTimeToShineHello is hozzászólt, és ők is úgy gondolják, hogy nem King Cobra, hanem Diamondback lesz a csapat vezetője, azaz Salazar vezető szerepet kap.

Diamondback a képregényekben többször keresztezte a Kapitány útját, és bár valóban egy igazi gonosztevőről beszélünk, ám a képregényekben több alkalommal is együtt dolgozott Steve Rogers-szel. Kérdés, hogy az Új világrend mennyiben dolgozza fel ezt a cselekményt a filmvásznon.

A Serpent Society Amerika Kapitány egyik leghírhedtebb nemezise, a Marvel Studios azt is elárulta, hogy A Vezér szerepében Tim Blake Nelson visszatér az MCU-ba. Bár a karaktert a 2008-as A hihetetlen Hulk óta nem láttuk, majdnem szerepelt a Disney+ Amazon: Ügyvéd sorozatában, mielőtt bejelentették volna az Amerika kapitány 4. részét.

Jessica Gao, az Amazon: Ügyvéd írója a ComicBook.com-nak adott tavalyi exkluzív interjújában már mesélt A Vezér szerepéről, hogy eredetileg a sorozatban hozták volna vissza, de elvetették.

Az eredeti tervemben benne volt a Vezér. Csak egy lehetőségként, egy javaslatként. De igazából nem emlékszem, hogy miért vetettük el a gondolatát. Nem emlékszem, hogy azért vették ki, mert más tervük volt a karakterrel, vagy egyszerűen azt mondták, hogy nem. Őszintén szólva már nem emlékszem. De felmerült, hogy vagy visszahozzuk, vagy megcsináljuk a Vezér új verzióját, vagy valamilyen kapcsolatot vele. Nem rémlik már, három éve ennek már, és a sorozat annyira sokat fejlődött, hogy nem emlékszem, mi is történt valójában.

Jessica Gao

Tim Blake Nelson és Liv Tyler nagy visszatérése mellett új arcokat is megismerhetünk majd. Danny Ramirez az új Sólyomként kap szárnyra, Shira Haas pedig az izraeli szuperhős, Sabra szerepében debütál az MCU-ban. Az Indiana Jones sztárja, Harrison Ford a néhai William Hurt helyett Thaddeus “Thunderbolt” Ross szerepében lép színpadra, majd visszatér Mennydörgőkben, amely két hónappal később, 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Az Amerika kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül a mozikba, amit Julius Onah rendez, a forgatókönyvet pedig A Sólyom és a Tél katonája írója, Malcolm Spellman írta.

Rose Salazar
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...