Vasemberek a pácban?

A BioWare új játékáról rémisztő hírek járnak körben Redditen a Playstation játékosok között.

A BioWare új játékáról rémisztő hírek járnak körben Redditen a Playstation játékosok között.

Nem igazán sikerült úgy a BioWare visszatérése, ahogy ők azt elképzelték. Az Anthem ugyan viszonylag jó eladási számokat produkált a héten, viszont nincsen igazán most ellenfele. Ezek a mutatók sem tudják azonban feledtetni azt a temérdek sok hibát ami jelenleg megtalálható a játékban. Ezek közül is kiemelkedően ijesztőek a PlayStation játékosok felől érkező hibajelentések.

Ugyanis az elmúlt napok során több gamer is arra panaszkodott, hogy az Anthem futtatása közben összeomlott a konzolja, még páran egyenesen azt mondták, hogy ki is nyírta nekik a Sony konzoljukat. Megfigyelt hibajelenség, hogy magától kilép a főmenübe játék közben, és sokaknál megjelent a CE-36329-3 kódú hibaüzenet, ami a PS köreiben annyit tesz, hogy gond volt a rendszerszoftverrel. Ezek a jelenségek megfigyelhetőek mind a sima, mind a Pro változatnál egyaránt.

Pár felhasználó továbbá megemlítette Redditen, hogy a Sony visszatérítette nekik az Anthem vételárát. Több most próbálkozó viszont ellentétes véleménnyel volt erről, nekik nem fizették vissza. Az Anthem idén február 15-én jelent meg mind a három fő platformra, a sajtóban közepes pontszámokon futnak. Árnyalja a képet, hogy az a stúdió felelős ezért, aki elkészítette a Mass Effect három számozott részét is… Pedig milyen szépen indult…

Nektek volt már valami problémátok a játékkal, vagy szerencsésen megúsztátok ilyenek nélkül? Jelezzétek a poszt alatt kommentben!

Total
1
Shares
Previous Article

Ausztráliába látogat a Rainbow Six Siege

Next Article
Trónok harca

Elképesztő trailert kapott a Trónok harca utolsó évada

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!