Főoldal Filmek Várhatóan legalább három új Star Wars-filmet jelentenek be a londoni Star Wars Celebrationön
Filmek

Várhatóan legalább három új Star Wars-filmet jelentenek be a londoni Star Wars Celebrationön

Még ne véssünk semmit kőbe, de a hírek szerint három új filmet fognak bejelenteni április elején.

506
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora óta nem mutatott be új filmet a Lucasfilm, és ez nem ma volt, ellenben kaptunk több élőszereplős Star Wars-sorozatot. Bár a stúdió próbálkozott az elmúlt időben, több projektet is bejelentett, de ezek rendszerint vakvágányra futottak, és semmi nem lett belőlük. Most viszont azt hallani, hogy legalább három filmet bejelentenek április elején.

A Star Wars: Skywalker kora és a Solo: Egy Star Wars-történet című mozifilmek várakozáson alul teljesítettek a kasszáknál, és ennek meglett a böjtje, mert a Disney és a Lucasfilm visszavett a messzi-messzi galaxisban játszódó nagyvásznas kalandokból, de úgy tűnik, hogy a stúdió végre összeszedi magát.

Arra számítottunk, hogy Sharmeen Obaid-Chinoy titokzatos projektjéről (amely nemrég elvesztette Damon Lindelof és Justin Britt-Gibson forgatókönyvírót és megnyerte Steven Knightot) a jövő hónapban a londoni Star Wars Celebrationön többet megtudunk, de Jeff Sneider úgy értesült, hogy valójában három Star Wars-film bejelentését is megkapjuk az eseményen.

Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy a másik kettő Taika Waititi és Shawn Levy filmje lesz, de mivel utóbbi a Deadpool 3.-on dolgozik, benne van a pakliban, hogy a Lucasfilm egy vadonatúj projektet mutat be, amiről még nem hallottunk semmit.

A titokzatos projektek részleteit az ünnepségig nem fogják felfedni, de felmerült, hogy legalább az egyik film a folytatástrilógia egyik vagy több karakterére fog koncentrálni. Rey (Daisy Ridley) tűnik a legjobb választásnak, hogy a lány történetét továbbmeséljük, de akár még Finn (John Boyega) és Poe Dameron (Oscar Isaac) is visszatérhet.

Még ehhez kapcsolódik egy másik hír, amit szintén Sneider osztott meg közösségi oldalán. Az újságíró úgy értesült, hogy az Indiana Jones-franchise tervezett spinoff-tévésorozatát elvetették, mert a Disney egyértelműen arra kérte a Lucasfilmet, hogy a jövőben a Star Warsra koncentráljon, és szerinte ehhez köze lehet annak is, hogy a közelmúltban egy évad után elkaszálták a Willow című sorozatot.

Star Wars: Skywalker kora
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.