Főoldal Filmek Válságban a San Diego-i Comic-Con, mivel a Marvel Studios után a Lucasfilm, a Netflix, a Sony Pictures, az HBO és más nagy stúdiók is kihagyhatják a legnagyobb rajongói fesztivált
Filmek

Válságban a San Diego-i Comic-Con, mivel a Marvel Studios után a Lucasfilm, a Netflix, a Sony Pictures, az HBO és más nagy stúdiók is kihagyhatják a legnagyobb rajongói fesztivált

Egyedül a Warner Bros. nem döntött még, hogy tart-e előadást a híres Hall H-ben.

377
San Diego-i Comic-Con

Miután múlt héten kiderült, hogy a Marvel Studios nem tart előadást a Hall H-ben az idei San Diego-i Comic-Conon, most megerősítést nyert, hogy több más nagy stúdió is visszalépett. Nemrég kaptuk a kiábrándító hírt, hogy a Marvel Studios ki fogja ülni a Hall H-et – ahol általában a legnagyobb bejelentések, leleplezések és trailerek szoktak helyet kapni – az idei San Diego Comic-Conon.

A Variety most arról számolt be, hogy több más nagy stúdió is úgy döntött, kihagyja az eseményt a folyamatban lévő WGA sztrájk miatt, amennyiben a SAG-AFTRA és az AMPTP nem tud megegyezni a június 30-ig , akkor a színészek várhatóan csatlakoznak az írókhoz és a showrunnerekhez. Ez azt jelenti, hogy az írósztrájk után a színészek is távol maradnak minden olyan promóciós rendezvénytől, mint a San Diego-i Comic-Con.

A Marvel Studios (a Marvel mint képregénykiadó jelen lesz!) mellett a Disney és a Lucasfilm sem tervez panelt, ahogy az HBO, a Sony Pictures, a Universal Pictures és a Netflix sem. A Paramount Pictures várhatóan tart egy panelt a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című animációs rajzfilmhez, az Amazon Studios pedig The Boys 4. évadát népszerűsíti majd, feltéve, hogy a szakszervezetek meg tudnak egyezni még a hónap vége előtt.

A nagy kérdőjel a Warner Bros./DC Studios. Mivel a Flash: A Villám nem döntött rekordokat, és kisebb szerencsére lesz szüksége, hogy nullszaldós legyen a DC Studios legújabb filmje, az SDCC tökéletes alkalom lenne James Gunn és Peter Safran számára, hogy bemutassák, mit tartogatnak az új DC Univerzum számára, miközben népszerűsíthetnék a nyár végén érkező Kék Bogár és a télen megjelenő Aquaman és az elveszett királyság című mozifilmeket.

“Ami a sztrájkot és annak a Comic-Conra gyakorolt lehetséges hatásait illeti, tartózkodunk a spekulációktól és az előrejelzésektől” – mondta David Glanzer, a Comic-Con szóvivője egy nyilatkozatban. “Annyit mondhatok, hogy reménykedünk a gyors megoldásban, amely minden fél számára előnyösnek bizonyul, és lehetővé teszi, hogy mindenki folytathassa a szeretett munkáját. Addig is, továbbra is szorgalmasan dolgozunk a nyári rendezvényünkön, abban a reményben, hogy ugyanolyan szórakoztató, tanulságos és ünnepi legyen, mint az elmúlt években”.

A négynapos San Diego-i Comic-Con a július 21-ei hétvégén kerül megrendezésre.

San Diego-i Comic-Con
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...