Valószínűleg búcsút mondhatunk a Killzone sorozatnak

A zseniális széria úgy néz ki a végéhez ért…

Igazán nagyot robbant a PS4-es időszak elején a Guerrilla Games a Killzone Shadow Fall részével, ugyanis még a mai napig egy egészen szép alkotásról beszélünk, ami most is kenterbe ver egy pár címet. Fogyott is szépen, de áteveztek más vizekre és inkább megcsinálták Aloy zseniális kalandját a Horizon Zero Dawn személyében. Ennek legnagyobb valószínűség szerint idén fog majd érkezni a folytatása.

Elkezdtek olyan hírek is terjedni, hogy a Horizon Forbidden West mellett egy kisebb csapat a fejlesztőktől egy másik alkotáson ügyködik jelenleg. Gyorsan mindenki egy esetleges Killzone folytatást spekulált, hiszen sikeresek voltak a sorozat részei. Ezek a vágyak azonban úgy néz ki beteljesítetlenek maradnak.

Ha ellátogattok a Killzone hivatalos oldalára, már csak egy üzenetet láthattok ott, ami azt ecsetelgeti számunkra, hogy ezt a weblapot már visszavonultatták. Gyorsan megragadták az alkalmat a fejlesztők és megemlítették, hogy ez a játék egészen sikeres többjátékos módját még csak olyan értelemben fogja érinteni, hogy nem tudunk többé klánt létrehozni és azok irányítása is lehetetlenné vált. 

Úgy néz ki tehát, el kell búcsúznunk a nagy múlttal rendelkező sorozattól és nem fogunk már látni új részt a PS5-ös konzolunkon sem. Reméljük minél hamarabb kiderül mi a másik alkotás amit készítenek a Guerrilla műhelyében és az idei Horizon részt is még a nyár előtt nyüstölni tudjuk majd.

Total
2
Shares
Previous Article
Moon Knight

Budapesten forgatják a Moon Knight Disney+ sorozatot, amire most újabb rendezők írtak alá

Next Article
WandaVision

A WandaVision első reakcióival elárasztották a közösségi médiát a kritikusok

Related Posts