Wide Screen
Image default
Gamer

Valaki egy Trónok harcás Xbox-ot?

A Microsoft nyereményjátékot hirdetett az Xbox új kiadásának premierjére, amelyben két nagyon pofás egyedi box talál majd gazdára.

Tegnap végre kereskedelmi forgalomba került külföldön az Xbox One S fizikai lemezmeghajtó nélküli változata is. A pletykák szerint az Xbox One S All-Digital Edition egyfajta piaci felmérésként szolgál az egyik új generációs konzol előtt. Azonban hagyjuk a szóbeszédeket és lássunk egy valós dolgot a Microsoft felől. Az új változat tiszteletére rögtön meg is jelentettek egy limitált kiadást a legújabb Xboxukból. 

Az Éjkirály színei
Targaryen Box

Mind a kettő a már korábban posztolt Trónok harcás témában feszít. Az egyiken a Targaryen sárkányok találhatóak meg, még a másik az Éjkirály színeiben pompázik. Rossz hír azonban, hogy megvásárolni nem lehet őket. Megnyerni viszont annál inkább! Aki a sárkányosat szeretné annak a twitter posztot kell megosztani, még aki inkább a megboldogult Éjkirály mintáját tartja menőbbnek, annak facebookon kell nyomnia egy tetsziket a posztra. A játék május 22-ig tart.  Aki elkeseredne ezek hallatán, az várja meg a jövőhetet, hiszen a Microsoft állítása szerint nem merült ki ennyiben az együttműködés.

Még több a témában...

Íme tehát a Rage 2 első pontszámai

Héja Szabolcs

A Trónok harca 8. évad első előzetese leplezte le, hogy pontosan mikor érkezik az utolsó évad

Kévés Bence Mihály

Tovább erősödik a Game Pass májusban!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább