Főoldal Játékok Valaki egy Trónok harcás Xbox-ot?
Játékok

Valaki egy Trónok harcás Xbox-ot?

A Microsoft nyereményjátékot hirdetett az Xbox új kiadásának premierjére, amelyben két nagyon pofás egyedi box talál majd gazdára.

663

A Microsoft nyereményjátékot hirdetett az Xbox új kiadásának premierjére, amelyben két nagyon pofás egyedi box talál majd gazdára.

Tegnap végre kereskedelmi forgalomba került külföldön az Xbox One S fizikai lemezmeghajtó nélküli változata is. A pletykák szerint az Xbox One S All-Digital Edition egyfajta piaci felmérésként szolgál az egyik új generációs konzol előtt. Azonban hagyjuk a szóbeszédeket és lássunk egy valós dolgot a Microsoft felől. Az új változat tiszteletére rögtön meg is jelentettek egy limitált kiadást a legújabb Xboxukból. 

Az Éjkirály színei
Targaryen Box

Mind a kettő a már korábban posztolt Trónok harcás témában feszít. Az egyiken a Targaryen sárkányok találhatóak meg, még a másik az Éjkirály színeiben pompázik. Rossz hír azonban, hogy megvásárolni nem lehet őket. Megnyerni viszont annál inkább! Aki a sárkányosat szeretné annak a twitter posztot kell megosztani, még aki inkább a megboldogult Éjkirály mintáját tartja menőbbnek, annak facebookon kell nyomnia egy tetsziket a posztra. A játék május 22-ig tart.  Aki elkeseredne ezek hallatán, az várja meg a jövőhetet, hiszen a Microsoft állítása szerint nem merült ki ennyiben az együttműködés.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Havas Jon
Sorozatok

Kit Harington megerősítette, hogy polcra került Havas Jon saját sorozata

Egyhamar nem lesz semmi a spinoff-sorozatból Hava Jonnal a főszerepben.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.