x
Close


Közelgő események

Filmek

Vajon milyen szerepe lesz a Stormtrooper babának a Rogue One-ban?

Felfigyelhettünk rá, hogy az egyik Death Trooper birodalmi katona egy különleges kis fehér „izét” szorongat a kezében, de mit jelent ez?

Vajon milyen szerepe lesz a Stormtrooper babának a Rogue One-ban?
  • PublishedJune 25, 2016

Felfigyelhettünk rá, hogy az egyik Death Trooper birodalmi katona egy különleges kis fehér „izét” szorongat a kezében, de mit jelent ez?

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet első előzetesében csodálhattuk meg az új rohamosztagosokat, akik talpig feketében harcolnak a Lázadók ellen. Múlt héten az Entertainment Weekly leplezte le a júliusi szám címlapját, ahol az egyik nagy rejtély megoldásra talált: Darth Vader visszatér, és nem is akármilyen feladatot kap(hat) az első Star Wars spinoff filmben. Az ew.com következő számából további információkat tudhatunk majd meg a filmről.

Forrás: Entertainment Weekly
Forrás: Entertainment Weekly

Az ew magazin 16 új képet fog mutatni a közelgő Star Wars mellékszálból, köztük az új fekete maszkos rohamosztagosokról is. Egy különös tárgyra lettek figyelmesek a magazinnál. Az egyik Death Trooper egy titkos, és különös kis játékot tart a markában.

A film készítői nem akarták megmagyarázni, hogy pontosan mi történt itt, de megerősítették azt, igen, ez egy Stormtrooper baba, egy galaktikus változata a játékkatonának. És ennek különleges jelentősége lesz a történetben majd.

Nem ez lesz az első eset a Star Wars történelemben, hogy egy játék tűnik fel a filmben. Emlékezzünk csak vissza Az ébredő Erő filmre, ahol Reynek egy saját készítésű babája volt, ami egy X-Wing pilótára hasonlított. De más karaktereket is megformáztak már babának.

A Rogue One lesz az első Star Wars-film, ami nem egy megszokott Csillagok háborúja kaland lesz. A film időrendben teljesen másutt lesz, cselekménye a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni. Főhőseink a Lázadók lesznek, akik megkaparintják a Halálcsillag titkos tervrajzát, és megpróbálják eljuttatni a Lázadók bázisára. Az osztag vezetője Jyn Erso (Felicity jones) lesz.

A filmet december 15.-én láthatjuk a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.