Főoldal Filmek Vajon milyen szerepe lesz a Stormtrooper babának a Rogue One-ban?
Filmek

Vajon milyen szerepe lesz a Stormtrooper babának a Rogue One-ban?

Felfigyelhettünk rá, hogy az egyik Death Trooper birodalmi katona egy különleges kis fehér „izét” szorongat a kezében, de mit jelent ez?

725

Felfigyelhettünk rá, hogy az egyik Death Trooper birodalmi katona egy különleges kis fehér „izét” szorongat a kezében, de mit jelent ez?

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet első előzetesében csodálhattuk meg az új rohamosztagosokat, akik talpig feketében harcolnak a Lázadók ellen. Múlt héten az Entertainment Weekly leplezte le a júliusi szám címlapját, ahol az egyik nagy rejtély megoldásra talált: Darth Vader visszatér, és nem is akármilyen feladatot kap(hat) az első Star Wars spinoff filmben. Az ew.com következő számából további információkat tudhatunk majd meg a filmről.

Forrás: Entertainment Weekly
Forrás: Entertainment Weekly

Az ew magazin 16 új képet fog mutatni a közelgő Star Wars mellékszálból, köztük az új fekete maszkos rohamosztagosokról is. Egy különös tárgyra lettek figyelmesek a magazinnál. Az egyik Death Trooper egy titkos, és különös kis játékot tart a markában.

A film készítői nem akarták megmagyarázni, hogy pontosan mi történt itt, de megerősítették azt, igen, ez egy Stormtrooper baba, egy galaktikus változata a játékkatonának. És ennek különleges jelentősége lesz a történetben majd.

Nem ez lesz az első eset a Star Wars történelemben, hogy egy játék tűnik fel a filmben. Emlékezzünk csak vissza Az ébredő Erő filmre, ahol Reynek egy saját készítésű babája volt, ami egy X-Wing pilótára hasonlított. De más karaktereket is megformáztak már babának.

A Rogue One lesz az első Star Wars-film, ami nem egy megszokott Csillagok háborúja kaland lesz. A film időrendben teljesen másutt lesz, cselekménye a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni. Főhőseink a Lázadók lesznek, akik megkaparintják a Halálcsillag titkos tervrajzát, és megpróbálják eljuttatni a Lázadók bázisára. Az osztag vezetője Jyn Erso (Felicity jones) lesz.

A filmet december 15.-én láthatjuk a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?

A Mandalóri
Filmek

Premierdátumot kapott A Mandalóri és Grogu mozifilmje

A Disney kitűzte az időpontokat, mikor mutatják be az új Star Wars-filmeket,...