Főoldal Játékok Úton van a Dragon Ball Z Kakarot második DLC-je
Játékok

Úton van a Dragon Ball Z Kakarot második DLC-je

Újabb szintre emelkedik a bunyó.

514
DragonBall Z Kakarot 2020 08 21 20 001

Az általunk is tesztelt Dragon Ball Z Kakarot az idei év egyik kellemes meglepetése volt. Ugyanis a Bandai Namco Entertainment nem vette félvállról a csillagharcos eposz Z szériás játékváltozatának megvalósítását. A cuccot szerették a kritikusok és a játékosok is, a rajongók pedig egy az egyben imádták a Kakarotot. A játék támogatására pedig szerencsénkre egy hosszabb távú tervet dolgoztak ki, melynek első részét már korábban megkaptuk.

Most azonban bejelentésre került az A New Power Awakens – Part 2 című kiegészítés is. A korábbi képességeiket mesteri szintre emelve Goku és Vegeta végre elérheti a Super Saiyan God Super Saiyan formát, melynek hála olyan speciális támadások válnak elérhetővé mint az Ultimate Vanish, az Ultrasonic Fist, az Ultimate Kamehameha, vagy az Ultimate Galick Gun. Sajnos dátumot még nem tudunk, de a kiegészítő elérhető lesz PC, PS4 és Xbox One platformokon.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.