Főoldal Filmek Űrdongó legjobb barátja, Hot Rod hivatalosan is bemutatkozott
Filmek

Űrdongó legjobb barátja, Hot Rod hivatalosan is bemutatkozott

Az utolsó utáni pillanatokig titkolták Hot Rodot a Transformers: Az utolsó lovagból. De végre bemutatták alternatív formáját is a filmben.

1k
hot rod from transformers the last knight 100560026 l mini

Az utolsó utáni pillanatokig titkolták Hot Rodot a Transformers: Az utolsó lovagból. De végre bemutatták alternatív formáját is a filmben.

Köszönjük meg a legfrissebb képeket az Entertainment Weeklynek, hiszen az ő jóvoltukból megkaptuk egy első hivatalos képet Hot Rodról a nyár egyik legnagyobb durranásából, Michael Bay Transformers: Az utolsó lovagjából.

Tavaly augusztus óta tudjuk, hogy Űrdongó legjobb barátja, Hot Rod is benne lesz az ötödik Transformers-filmben, de valahogy eddig a pontig a készítők úgy gondolták, hogy titokban tartják a karaktert, s inkább Optimus Fővezérre és az ő átállására hegyezik ki az előzeteseket.

Az EW-ben megjelent egy kép Hot Rodról, amihez egy rövid kis háttértörténetet is mellékeltek a lap olvasóinak. Hot Rod a szövetséges csillagászt, Sir Edmund Burtont (Sir Anthony Hopkins) szolgálja, és az ő irányítása alatt titokban védelmezi Viviane Wemblyt (Laure Haddock). A film elején egy 1963-as Citroën DS-ként láthatjuk, amit Webmly még apjától örökölt meg. Haddock ezt így írta le:

Ez egy öreg ütött-kopott roncs, de karakterem nem tud elszakadni tőle, mert imádja ezt a verdát. Az autó feladata lényegében, hogy megfigyeljen és jelentsen a történtekről Burtonnek. Tehát igen, meglepőben vicces figura, és drámai múltja van Hot Rodnak.

transformers mini

Természetesen a filmben ennél menőbb megjelenése is lesz, hiszen azt tudni lehet, hogy egy 2017-es Lamborghini Centenario LP770-4 – ha szabad így mondani – volánja mögött fogja csapatni a filmben. Továbbra sem tudni, hogy kitől fogja hangját kölcsönözni, noha a producerek elmondása szerint egy nemzetközi sztár fogja életre kelteni az Autobotot, ami kizárja a Golden Globe-díjra jelölt Judd Nelson színészt, aki az 1986-os filmben adta hangját Hot Rodnak és Rodimus Primenak.

A Transformers: Az utolsó lovag hazai bemutatója 2017. Június 22-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Bay
Filmek

A járvány alatt Michael Bay egy horrofilmet forgat a világjárványról

Michael Bay megoldást talált, hogyan forgasson a pandémia alatt is.

Thor
Kritikák/tesztek

KRITIKA: Thor

A mennydörgés istene is bemutatkozik a Marvel Moziverzumban.