Chris Pratt tagadta a Jurassic Worldös karakteréről szóló rajongói teóriát

A színész megcáfolt egy népszerű rajongói pletykát, melyben Owen Shaw karakteréről kezdtek el találgatni a rajongók.

A színész megcáfolt egy népszerű rajongói pletykát, melyben Owen Shaw karakteréről kezdtek el találgatni a rajongók.

Colin Trevorrow rendező Jurassic World filmje után a rajongók egy igen érdekes teóriával, elképzeléssel álltak elő Owen Shaw (Chris Pratt) karakterével kapcsolatban. Az elmélet úgy szólt, hogy a karakterrel már korábban, a franchise eredeti részében, Steven Spielberg által rendezett Jurassic Parkban is találkozhattunk. Ezt a hírt most cáfolták.

Emlékeztek még Whit Hertford által játszott kisfiúra, akit Dr. Grant (Sam Neill) megijesztett a raptor-körömmel? A rajongók arról kezdtek el beszélgetni a 2015-ös blockbuster után, hogy az a fiú nem más lehetett, mint Shaw kiskorában. Sajnos azonban ez kacsa, amit Chris Pratt döntött meg a héten az Entertainment Weeklynek adott interjúban:

Hallottam erről. Nem gondolom, hogy igaz lenne. Noha igen aranyos. És szeretem azt a kölyköt, imádom ezt az elképzelést, de hivatalosan – igaz nem készítőként – is elmondhatom, ami Owen háttértörténetéről szól, hogy ez a pletyka nem igaz. Milyen menő lenne, ha igaz lenne.

Hertford színész ezt már 2015-ben tagadta Twitterén, mikor kijött a film, hogy szó sincs erről.

J.A. Bayona rendező március óta forgatja a második részt, melyben visszatér Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és még egyszer utoljára BD Wongot is láthatjuk tudósként. Új belépőként pedig Toby Jones, Justice Smith, Rafe Spall, Ted Levine, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin és James Cromwell színészeket köszönthetjük a fedélzeten.

A Jurassic World 2 hazai bemutatója 2018. Június 21-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Rögtön a Bosszúállók: Végtelen háború után kezdik forgatni a Bosszúállók 4-et

Next Article

Űrdongó legjobb barátja, Hot Rod hivatalosan is bemutatkozott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!