Close


Közelgő események

Filmek

Érkeznek a Halálos iramban spin-offok

A Halálos iramban széria még halálosabb, még őrültebb tempóra kapcsol a jövőben. Az élet nem áll meg a tizedik rész után sem, jöhetnek az átvezető epizódok.

Érkeznek a Halálos iramban spin-offok
  • PublishedApril 22, 2017

A Halálos iramban széria még halálosabb, még őrültebb tempóra kapcsol a jövőben. Az élet nem áll meg a tizedik rész után sem, jöhetnek az átvezető epizódok.

A Deadline értesülései szerint a Universal Pictures elkezdett dolgozni az első Halálos iramban spin-offon, melynek főszereplője Dwayne Johnson és Jason Statham lesz. Eközben a Variety arról is beszámolt, hogy a saga legutolsó gazembere, Cipher (Charlize Theron) szintén visszatérhet az önálló filmekben.

Johnson karaktere körül nem először lehet hallani ilyen híreket, róla egészen régóta pletykálják már az önálló filmet. A nyolcadik részből kiderült, hogy az egykori titkosszolgálati nyomozó milyen jól beilleszkedett Dominic Toretto (Vin Diesel) családjába, és arra is láttunk példát, hogy visszahoztak egy alvilági karaktert, Deckard Shaw-t (Jason Statham), akivel különösen jól megértették egymást. Nem csak nekünk, de a rajongóknak is feltűnt, hogy a Szikla és Statham karakterei között mennyire jól működött a kémia, és talán éppen ezért gondolhatták úgy a stúdiónál, hogy akkor érkezzen az a spin-off. Csak éppen Vin Dieselt hagyják ki majd a mókából, ezúttal parkoló pályára küldik a széria oszlopos tagját.

A Halálos iramban 8 kritikánkban mi is írtunk arról, hogy Theron személyét mennyire eltalálták a filmben, és sokakat meggyőztek még vele, így elképzelhető, visszahozzák őt is a spin-offban. Megmenekülése után Hobbs és Shaw indul a hacker felkutatására?

A szkripten Chris Morgan fog dolgozni, és a Deadline forrásai szerint a stúdió külön kérte a forgatókönyvírót, hogy a filmben Hobbs és Shaw szövetségesek legyenek, bár a gazfickóról egyelőre nem esett szó – még csak agyalás folyik a történetről -, ámde nem lennénk meglepve, ha Ciphere esne a választás.

A bejelentett még két Halálos iramban rész érkezni fog, a kilencediket 2019. április 19-én mutatják be Amerikában, míg a Halálos iramban 10-et 2021. április 2-án.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.