Wide Screen
Image default
Játékok

Újra a Criterion fejleszti majd a Need for Speedet

Az Electronic Arts megpróbálja felrázni az autós sorozatot a tetszhalott állapotból.

Idejét sem tudjuk már, hogy mikor volt utoljára jó Need for Speed epizód. Pedig a széria neve hajdanán egyet jelentett a minőséggel. Túlzás lenne mindezt a Ghost Games nyakába varrni, de tény ami tény, az utóbbi kevésbé sikeres részeket (2013 óta) mind ők követték el.

Az Electronic Arts most úgy tűnik elhatározta magát és azután, hogy más területeken is változásokat eszközölt (novemberben végre kiadtak egy olyan játékot ami a kritikusoknak és a játékosoknak is tetszik, egy nagy franchise-uk kapcsán pedig épp a héten döntöttek a teljes újraírás mellett), úgy néz ki most az autós szériájuk háza táján is rendet tesznek.

A Ghost Games mostantól újra EA Gothenburgként funkcionál, az következő NFS-t pedig a Criterion kapta meg (a svéd stúdióból át is helyeznek pár embert az angolokhoz). Ők sokkal nagyobb tapasztalattal bírnak a műfajban, a 2010-es Hot Pursuitet és a 2012-es Most Wantedot készítették.

Őszintén szólva reméljük, hogy mindenki tanult az esetből. Talán az EA kevésbé szól bele majd a fejlesztésbe és erőlteti a Frostbyte engine-t, a Criterion pedig remélhetőleg visszaszáll a földre (pont az NFS játékok után kezdtek egy ambiciózus extrém sport játék fejlesztésébe, ami csúnyán földbe állt). Mi mondjuk: jobban örülnénk egy új Burnoutnak, de kezdetnek talán ez is megteszi.

Még több a témában...

Teljesen átszabják az Anthemet

Sinka Tamás

A Jedi: Fallen Order-nek hála újabb sztori központú játékokat kaphatunk a Star Wars univerzumból

Fonyódi Dávid

Knights of the Old Republic felújításról csiripelnek a verebek

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon