Újdonságok a Szukits Könyvkiadótól

Néhány kellemes olvasnivaló a hideg, őszi estékre.

Előrendelhetővé vált a The Witcher/ Vaják: Hivatalos színező és bölcsességkönyv, amely egy exkluzív, keményfedeles kiadvány. Érdekessége, hogy nem csupán színező, hanem idézetek is szerepelnek benne. Csomagtermékben is megvásárolható a Történetek Ríviai Geralttal és a Vaják világával nagyobb kedvezménnyel, a színező pedig még bevezető áron érhető el, így érdemes most lecsapni rá.

Előrendelhetővé vált a Star Wars: Alphabet osztag második része, a Széthullás, mely szintén bevezető áron szerezhető be. A háború utórengései során céltalanul sodródó Keize végre megtalálja a küldetését: biztonságot akar teremteni a katonáinak. És mi az egyetlen dolog, ami az útjában áll? Az Új Köztársaság Hadiflottájának legkevésbé sem összeillő osztaga, amit az ő korábbi védence és tanítványa vezet: Yrica Quell, az áruló.

Előjegyezhető a Star Wars: A Vérvörös Birodalom képregény, melynek különlegessége, hogy nem egy szokványos képregényről van szó. Egy gigantikus, több mint 500 oldalas kötet lesz, ami tartalmazza a teljes A Vérvörös Birodalom sagát. Valószínűleg ez lesz az utolsó magyarul megjelenő, eddig még kiadatlan legendák kötet, ebből kifolyólag ez egy limitáltabb kiadás lesz, kevés esély van a későbbiek során történő újranyomására.

Előjegyezhetővé vált egy újabb Marvel regény, az Amerika kapitány: Sötét tervek. Melyben a S.H.I.E.L.D. felfedezi, hogy a Kapitány sejtjeiben egy olyan vírus rejtőzik, ami az egész emberiséget képes lenne kiirtani, ezáltal Steve Rogers legrosszabb rémálma válik valóra. Amíg nem találnak gyógymódot a vírusra, kénytelen ismét visszatérni a jég börtönébe, csakhogy most nem lesz egyedül. Évekkel ezelőtt a Kapitány legősibb, legvérszomjasabb ellenfele Rogers egy klónjának elméjébe ültette magát – a vírussal egyetemben. Nem vitás, a Kapitánynak úgy kell győzedelmeskednie ősellensége, a Vörös Koponya fölött, hogy közben a vírust sem szabadítja rá az emberiségre.

A Tűz és Kő képregénysorozat utolsó példányait most féláron vásárolhatjátok meg, csomagban 55% kedvezménnyel, érdemes lecsapni az utolsó példányokra. Ez a 4 kötetes képregény-gyűjtemény a Dark Horse Fire and Stone című sorozatának 1-16. és további 2 bónusz számát tartalmazza.

Total
230
Shares
Previous Article
Harley Quinn

James Gunn elküldte a picsába azt a rajongót, aki azzal állt elő, hogy stúdió ráerőltette Harley Quinn szerepét

Next Article
Henry Cavill

Henry Cavill örömmel beugrana Daniel Craig helyére James Bond szerepébe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!