Főoldal Filmek Újabb színészek kapnak szerepet az Aquaman and the Lost Kingdom folytatásban
Filmek

Újabb színészek kapnak szerepet az Aquaman and the Lost Kingdom folytatásban

Sok új színésszel bővült az Aquaman 2. szereplőgárdája.

627
Aquaman
Forrás: Warner Bros.

James Wan rendező még június végén jelentette be, hogy elkezdődött a várva várt Aquaman második rész fényképezése. Az elmúlt hónapokban megállás nélkül dolgoztak az elveszett birodalom alcímet viselő folytatáson, sőt, még még hivatalos képeket is kaptunk a főhős megújult, nagyon ütős jelmezeiről is.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Indya Moore (Queen és Slim, Pose), Jani Zhao (Sentimentos, South) és Vincent Regan (300, Troy) csatlakozott James Wan készülő DC Comics szuperhős kalandjának, az Aquaman and the Lost Kingdom a szereplőgárdájához. Eközben Randall Park (A Hangya és a Darázs, WandaVision) is megerősítette visszatérését, aki az első részben Dr. Stephen Shin szerepében volt látható.

Moore karakterét Karshon-nak hívják, egy telepatikus képességekkel rendelkező tigriscápát alakít, míg Regan Atlan, azaz Atlantisz ősi uralkodójának szerepében lesz látható. Zhao szerepéről azt tudni, hogy ő egy eredeti, külön a filmhez megírt karaktert fog életre kelteni a filmvásznon. Karakterét Stingray-nek hívják, egyelőre azonban nem tiszta, hogy Arthur Curry oldalán vagy az egyik ellenlábasát játssza majd.

Bármennyire is meglepőnek tűnhet, továbbra sincs hír arról, hogy Nicole Kidman vagy Willem Dafoe visszatér-e a második részben, de valószínűbbnek tűnik, hogy valamilyen formában, de mindketten ott leszek Atlanna és Vulko szerepében folytatásban.

Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necrus címen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal – erre utalhat az alcím is. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harcarosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatójára 2022. december 16-án válthatunk jegyet az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...