Főoldal Filmek James Wan megmutatta Aquaman vadonatúj, pokolian menő uniformisát a folytatásból
Filmek

James Wan megmutatta Aquaman vadonatúj, pokolian menő uniformisát a folytatásból

Egy klasszikus Aquaman-jelmez inspirálta a készítők az 1980-as évekből.

571
Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Az Aquaman and the Lost Kingdom című film rendezője egy kellemes meglepetéssel rukkolt elő vasárnap este, amikor közösségi oldalán felfedte Jason Momoa karakterének megújult jelmezeit a második részből. Sokan a jövő hónapban megrendezésre kerülő DC FanDome eseményen vártak hasonló dolgokat, azonban James Wan nem szeretett volna október közepéig várni ezzel.

James Wan rendező két képet osztott meg a nagysikerű Aquaman című film folytatásából. Mindkettőn a főhőst játszó Jason Momoa látható jelmezben, méghozzá két új jelmezben láthatjuk Atlantisz királyát. Az első képen a klasszikus ruhát láthatjuk, míg a másodikon egy brutálisan menő lopakodó jelmezt láthatjuk, ami Arthur Cury klasszikus jelmezéből merít ihletet az 1980-as években megjelent DC Comics képregények lapjairól.

A rendező csak annyit írt a poszt alá, hogy Jason Momoa a klasszikus uniformisban és egy kis betekintést kaptunk ebbe az új szerelésbe – a lopakodó ruhába. Wan azt is elárulta, hogy ezt a ruhát az atlantisziak technológiájával vértezték fel, illetve, hogy a ’80-as években látott kék szerelés inspirálta őt és David Leslie Johnson [forgatókönyvírót] készítőt, amikor megalkották ezt az új szerelést. A bejegyzésből nem derült ki, hogy az álcázó képességet is megkapja-e a ruha, vagy csak a hasonlóságot. Erre a kérdésre valószínűleg csak a filmből kapunk választ jövőre.

A 2021-es DC FanDome alatt talán többet is megtudunk majd a folytatásról és a két jelmezről, köztük a lopakodó ruha tulajdonságairól. Az eseményen az Aquaman and the Lost Kingdom mellett olyan alkotások kapnak helyet még, mint a Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman, de a Black Adam, a The Flash és a Shazam! Fury of the Gods is terítéken lesz október 16-án.

Jason Momoa mellett visszatér Amber Heard (Mera), és Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), valamint Dolph Lundgren (Nereus) az első részből, míg a Trónok harca rosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatója 2022. december 16-án kerül sor az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események