Wide Screen
Image default
Filmek

Újabb részleteket tudtunk meg a Robotzsaru folytatásáról

A Robotzsaru folytatás írója osztott meg részleteket a filmről, Neill Blomkamp hogyan is képzeli el a franchise jövőjét.

Már igazi kultfilmnek számít az 1987-es Robotzsaru, amivel legutóbb 2014-ben próbálkozott Hollywood, de hamar kútba dobták a rebootot, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most a District 9 direktorához, Neill Blomkamp rendezőhöz került a franchise, aki mit sem törődve a reboottal, az eredeti részhez készít folytatást Ed Neumeier és Michael Miner eredeti forgatókönyvírókkal, azonban a hírek szerint egy másik szereplő is visszatérhet az eredeti filmből.

Ha a bejelentés után aggályaink voltak, hogy elrontják a folytatást, s rossz irányba viszik a történetet, akkor ideje eloszlatni minden félelmünket, mert a legújabb hírek szerint a legjobb kezekbe került az alkotás, és egy olyan folytatással tér vissza a franchise, amire mindannyian vártuk.

Neill Blomkamp és az ő forgatókönyvírója Justin Rhodes átadta a forgatókönyvet, hogy egy újabbat készítsünk. A koncepció némileg más irányt vett, mint amit eredetileg kigondoltak. Túl sokat nem beszélhetek róla, de reméljük, és úgy gondolom, hogy Neill igazán, igazán jó Robotzsaru-filmet akar forgatni. Az ő ötlete, hogy méltónak kellene lennie, mintha Verhoeven rögtön a Robotzsaru után egy másik filmet készített volna. Szerintem, hogy azt próbálja megvalósítani és remélem, hogy sikerül neki. Meglátjuk, mi lesz.

Neumeier arra is kitért, hogy valóban szeretnének egy méltó folytatást készíteni, amiben még az eredeti rész főszereplőjét, Peter Weller színészt is visszahozzák.

Mint hallottuk Neill Blomkamp sajtótájékoztatóján, vissza akarja hozni Peter Wellert, ami akkor lehetséges, ha felhasználjuk az eredeti karakter DNS-ét az új kreálásában, és valami olyat kapunk, ami részben folytatás és még a rajongók előtt is hű marad a brand.

Kíváncsian várjuk, hogy Blomkamp az Alien 5 projekt halála után mihez kezd egy másik klasszikussal, és még ha bejön, akkor a Fox vakarhatja a fejét, amiért Ridley Scott helyett miért nem ő kapott lehetőséget a franchise-nál.

Még több a témában...

Ridley Scott legalább még négy Alien-filmmel számol

Kévés Bence Mihály

Ridley Scott: Az Alien 5-nek soha nem készült el a forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

Peter Weller is visszatér a Robotzsaru folytatásában?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább