Főoldal Filmek Peter Weller is visszatér a Robotzsaru folytatásában?
Filmek

Peter Weller is visszatér a Robotzsaru folytatásában?

Neill Blomkamp rendező utalást tett arra, hogy talán az igazi Robotzsaru is visszatér az új részben Peter Weller alakításában.

754
Robotzsaru

Neill Blomkamp rendező utalást tett arra, hogy talán az igazi Robotzsaru is visszatér az új részben Peter Weller alakításában.

Még múlt hónapban jelentették be, hogy új Robotzsaru-filmet forgatnak, amit a Disctirct 9 rendezőjére, Neill Blomkampra bíznak, miután a rendező nem kapott zöld lámpát az Alien franchisenál. Blomkampnak azonban nem volt oka a szomorkodásra, ugyanis neki jutott a megtiszteltetést, hogy Paul Verhoeven rendező 1987-ben bemutatott Robotzsaru című klasszikushoz folytatást készítsen. A bejelentés után többen is arra voltak kíváncsiak, hogy vajon az első két rész főszereplőjét visszahozzák-e az új részbe. Most Neill Blomkamp tweetben tett erre egy kisebb utalást, hogy talán Peter Weller-rel is találkozni fogunk.

A történetet Justin Rhodes-ra a Terminátor 6. rész írójára bízzák, aki ugyan nem készít teljesen új forgatókönyvet, hiszen Ed Neumeier és Michael Miner által írt szkriptet fogja csak átdolgozni a mai trendeknek megfelelően. De az eredeti írókat sem hagyják ki a gyártásból, merthogy Neumeier produceri, míg Miner vezető produceri feladatokat látnak el ennél a résznél.

Az eredeti Robotzsaruban Peter Weller karaktere egy Alex Murphy rendőrtiszt volt, aki súlyos balesetet szenvedett, elvesztette végtagjait, és teste több része is roncsolódott, egyetlen megoldás az életre az volt, ha kiborggá válik, s robotként folytatja a bűnüldözést Detroitban. A bűncselekmények felgöngyölítése közben azonban lassan saját emlékei is felszínre törtek, elkezdte kutatni valódi énjét, miközben rájött arra, hogy kiket vesztett el a háborúban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Gran Turismo
Előzetesek

Rengeteg játékutalást hozott a Gran Turismo második nagy előzetese

Az előzetesek alapján tényleg a rajongóknak készült a Gran Turismo, több utalást...

Sigourney Weaver
Filmek

Sigourney Weaver tisztán és érthetően fogalmazott: ennyi volt az Alien, és nem fog visszatérni

Pedig volt egy idő, amikor visszatért volna abban a bizonyos Neill Blomkamp...