Wide Screen
Image default
Filmek

Peter Weller is visszatér a Robotzsaru folytatásában?

Neill Blomkamp rendező utalást tett arra, hogy talán az igazi Robotzsaru is visszatér az új részben Peter Weller alakításában.

Neill Blomkamp rendező utalást tett arra, hogy talán az igazi Robotzsaru is visszatér az új részben Peter Weller alakításában.

Még múlt hónapban jelentették be, hogy új Robotzsaru-filmet forgatnak, amit a Disctirct 9 rendezőjére, Neill Blomkampra bíznak, miután a rendező nem kapott zöld lámpát az Alien franchisenál. Blomkampnak azonban nem volt oka a szomorkodásra, ugyanis neki jutott a megtiszteltetést, hogy Paul Verhoeven rendező 1987-ben bemutatott Robotzsaru című klasszikushoz folytatást készítsen. A bejelentés után többen is arra voltak kíváncsiak, hogy vajon az első két rész főszereplőjét visszahozzák-e az új részbe. Most Neill Blomkamp tweetben tett erre egy kisebb utalást, hogy talán Peter Weller-rel is találkozni fogunk.

A történetet Justin Rhodes-ra a Terminátor 6. rész írójára bízzák, aki ugyan nem készít teljesen új forgatókönyvet, hiszen Ed Neumeier és Michael Miner által írt szkriptet fogja csak átdolgozni a mai trendeknek megfelelően. De az eredeti írókat sem hagyják ki a gyártásból, merthogy Neumeier produceri, míg Miner vezető produceri feladatokat látnak el ennél a résznél.

Az eredeti Robotzsaruban Peter Weller karaktere egy Alex Murphy rendőrtiszt volt, aki súlyos balesetet szenvedett, elvesztette végtagjait, és teste több része is roncsolódott, egyetlen megoldás az életre az volt, ha kiborggá válik, s robotként folytatja a bűnüldözést Detroitban. A bűncselekmények felgöngyölítése közben azonban lassan saját emlékei is felszínre törtek, elkezdte kutatni valódi énjét, miközben rájött arra, hogy kiket vesztett el a háborúban.

Még több a témában...

Abe Forsythe készítheti a legújabb Robotzsaru-filmet

Vigh Martin

A Robotzsaru-film elvesztette Neill Blomkamp rendezőt

Kévés Bence Mihály

Neill Blomkamp néhány dolgot megerősített a Robotzsaru folytatásával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat