Újabb részletek derültek ki a Fallen Orderről!

A Respawn egyik munkatársa Aaron Contreras megosztott pár új érdekességet az Xbox-al a közelgő Star Wars játékuk kapcsán.

A Respawn egyik munkatársa Aaron Contreras megosztott pár új érdekességet az Xbox-al a közelgő Star Wars játékuk kapcsán.

Rengeteget hallhattunk mostanában a Star Wars Jedi : Fallen Orderről. Már a szombati bejelentése is nagy port kavart, hiszen az EA nem a szokásos mederbe terelte a játékot. Impresszív multiplayer helyett elméletileg egy nagyon szórakoztató és megfelelően hosszú egyjátékos élményt fogunk kapni Cal történetébe csomagolva. Most egy újabb interjú látott napvilágot az alkotással kapcsolatban, amely nagyon ígéretes részletekre derít fényt.

A Respawn egyik fejlesztője elmondta, hogy egy Jedi központú Star Wars játékban számukra nagyon fontos volt a történet és az a tudat, hogy a karakterrel “szerelembe tudjunk esni”. Cal múltja misztikus, keveset tudhatunk róla, amely érdekessé teszi a karaktert. Ahogy haladunk a sztorival, úgy ismerhetjük meg őt és a múltban elszenvedett traumáját. Fejlődni is kell, hogy az egyre erősebb ellenségekkel felvehessük a harcot.

A játék egyik alappillére lesz a fénykardharc. Megpróbálták kihívással telivé tenni a közelharcot, nem lesz egyszerű legyőzni a szívósabb ellenfeleket vagy a bossokat sem. Nem egy hack n’ slash szórakozás lesz, sokkal komplexebbnek tervezték annál a Respawnos srácok. Ugyanakkor a Star Warsnak nagyon széles közönsége van, így mindenki számára elérhetővé kell azt tenni. Tehát nem egy Dark Soulsra kell számítani. Valahol félúton a kettő között lesz az igazság.

A végén még beszélt az aranyos kis droidunkról, BD-1-ról. Ő lesz a társunk minden körülmények között, egy hűséges kutyához hasonlította leginkább. Legfőbb ellenfelünk a Második Nővér és csatlósai lesznek. Minden erejükkel Cal elpusztításán vannak. A játékhoz nem lesznek DLC-k és szezonbérlet sem. Meglepő módon gyűjtői kiadás sincs tervben, csupán egy Deluxe edition.

Total
4
Shares
Previous Article

BRÉKING: Megvannak a PS5 első HIVATALOS infói!

Next Article

A Ubisoft nagyon szép gesztust tett a Notre Dame felé!

Related Posts
Wide Screen YouTube