Close


Közelgő események

Filmek

Újabb ismerős karaktert hoz vissza a Mission: Impossible: Leszámolás az eredeti filmből

Visszatér az 1996-os eredeti Mission: Impossible egyik szereplője.

Újabb ismerős karaktert hoz vissza a Mission: Impossible: Leszámolás az eredeti filmből
  • PublishedMarch 24, 2023

Egy ismerős karakter tér vissza a Mission: Impossible: Leszámolás című filmben – feltéve, hogy nem egy újabb maszkos leleplezésről van szó. Christopher McQuarrie rendező az Instagramon fedte fel, hogy Rolf Saxon, a CIA-elemzője, William Donloe visszatér. McQuarrie egy fotót posztolt a színészről, amin egyszerűen az állt: “És Rolf Saxon… #MissionImpossible #Dead Reckoning”.

Ez lesz Saxon első megjelenése a sorozatban az 1996-os Mission: Impossible óta. McQuarrie konkrétumokat nem árult el, hogy William Donloe a folytatás melyik részében bukkan fel, visszatér-e a nyáron megjelenő első részében, vagy a rajongóknak a jövő évi Mission: Impossible: Leszámolás – Második Részig kell várniuk. Úgy tűnik azonban, hogy Donloe visszatérése nagyobb esély van a második részben, amit jelenleg is forgatnak még.

A Mission: Impossible eredeti részében Donloe a NOC CIA-lista védelmezője, ami a cselekmény központi témája volt a filmnek. A Tom Cruise által alakított Ethan Hunt ellopja a listát Donloe-tól, így a kegyvesztett CIA-ügynök Alaszkába kötött ki. Nem világos, hogy Donloe milyen szerepet fog játszani 25 évvel azóta, hogy utoljára kapcsolatba lépett Ethannel.

Nagy a felhajtás a Mission: Impossible: Leszámolás körül, mivel a kétrészes film állítólag a Cruise által alakított Ethan Hunt búcsúfilmje lesz. Cruise azt is elmondta, hogy karrierje legveszélyesebb mutatványát hajtotta végre az új filmben, amit a Mission: Impossible: Leszámolás – Első Rész első előzetesében meg is nézhetsz.

A Mission: Impossible: Leszámolás – Első Rész 2023. július 14-én kerül bemutatásra a mozikban, a második rész pedig nagyjából egy évvel később, 2024. június 28-án. Az első rész főszereplői Cruise mellett Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Esai Morales és Frederick Schmidt lesznek.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.