Főoldal Filmek Újabb ismerős karaktert hoz vissza a Mission: Impossible Leszámolás az eredeti filmből
Filmek

Újabb ismerős karaktert hoz vissza a Mission: Impossible Leszámolás az eredeti filmből

Visszatér az 1996-os eredeti Mission: Impossible egyik szereplője.

323
Mission: Impossible: Leszámolás
Forrás: Paramount Pictures

Egy ismerős karakter tér vissza a Mission: Impossible: Leszámolás című filmben – feltéve, hogy nem egy újabb maszkos leleplezésről van szó. Christopher McQuarrie rendező az Instagramon fedte fel, hogy Rolf Saxon, a CIA-elemzője, William Donloe visszatér. McQuarrie egy fotót posztolt a színészről, amin egyszerűen az állt: “És Rolf Saxon… #MissionImpossible #Dead Reckoning”.

https://www.instagram.com/p/CqGqMSYshIh/?utm_source=ig_web_copy_link

Ez lesz Saxon első megjelenése a sorozatban az 1996-os Mission: Impossible óta. McQuarrie konkrétumokat nem árult el, hogy William Donloe a folytatás melyik részében bukkan fel, visszatér-e a nyáron megjelenő első részében, vagy a rajongóknak a jövő évi Mission: Impossible: Leszámolás – Második Részig kell várniuk. Úgy tűnik azonban, hogy Donloe visszatérése nagyobb esély van a második részben, amit jelenleg is forgatnak még.

A Mission: Impossible eredeti részében Donloe a NOC CIA-lista védelmezője, ami a cselekmény központi témája volt a filmnek. A Tom Cruise által alakított Ethan Hunt ellopja a listát Donloe-tól, így a kegyvesztett CIA-ügynök Alaszkába kötött ki. Nem világos, hogy Donloe milyen szerepet fog játszani 25 évvel azóta, hogy utoljára kapcsolatba lépett Ethannel.

Nagy a felhajtás a Mission: Impossible: Leszámolás körül, mivel a kétrészes film állítólag a Cruise által alakított Ethan Hunt búcsúfilmje lesz. Cruise azt is elmondta, hogy karrierje legveszélyesebb mutatványát hajtotta végre az új filmben, amit a Mission: Impossible: Leszámolás – Első Rész első előzetesében meg is nézhetsz.

A Mission: Impossible: Leszámolás – Első Rész 2023. július 14-én kerül bemutatásra a mozikban, a második rész pedig nagyjából egy évvel később, 2024. június 28-án. Az első rész főszereplői Cruise mellett Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Esai Morales és Frederick Schmidt lesznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

A Mission: Impossible Leszámolás után biztonsági kockázatnak minősítette a mesterséges intelligenciát Joe Biden

A Mission: Impossible a mesterséges intelligencia veszélyeire hívta fel az amerikai elnök...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tom Cruise egy gyerekkori történetet mesélt, ami bizonyítja, hogy vérbeli kaszkadőrnek született

Tom Cruise gyerekkorában kezdődött a kaszkadőrmutatványok utáni rajongása.