Főoldal Filmek Tom Cruise egy gyerekkori történetet mesélt, ami bizonyítja, hogy vérbeli kaszkadőrnek született
Filmek

Tom Cruise egy gyerekkori történetet mesélt, ami bizonyítja, hogy vérbeli kaszkadőrnek született

Tom Cruise gyerekkorában kezdődött a kaszkadőrmutatványok utáni rajongása.

326
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures

Amennyiben Tom Cruise karrierje máshogy alakult volna, s nem Hollywood befutott és ünnepelt akciósztárjáról beszélnénk, akkor kiváló kaszkadőr lehetett volna belőle Tinseltownban. A Mission: Impossible sztárjáról köztudott, hogy szereti kockáztatni az életét, és a filmekben nem engedi át a terepet a dublőröknek, maga csinálja a kaszkadőrmutatványokat.

A Mission: Impossible-franchise során többször bizonyította már, hogy kiváló kaszkadőr. Legutóbb éppen a franchise hetedik részében emelte a tétet, amikor egy motorral leugratott a szikláról, majd egy száguldó vonat tetején egy késsel hadonászott. A mutatványokról többször faggatták már a színészt, aki most hétvégén egy közösségi médiában megosztott videóban bevallotta, hogy gyerekkorára nyúlik vissza a vakmerő mutatványok iránti rajongása.

Én olyan kisgyerek voltam, aki amint megtanult biciklizni, úgy voltam vele, hogy át tudok ugratni a kukákon. Szóval, elindultam a domboldalon lefelé, és annyira gyorsan pörögtek a pedálok, hogy lecsúsztak a lábaim. Félúton eltörött a deszka [a kuka tetejére tett], és a testem pedig úgy elszállt, mint egy rongybaba, miközben hallottam, ahogy sikít egy gyerek.

Tom Cruise

Cruise világhírű kaszkadőrmutatványairól ismert, és nem okoz csalódást a Mission: Impossible Leszámolás – Első Részben sem. A már említett, az Instagramon közzétett interjú során a rajongók bepillantást nyerhetnek Cruise formálódó éveibe – és abba, hogy már fiatalon is szenvedélyesen próbálkozott a lehetetlennel. A biciklis ugrás, amiről beszél, tökéletes átvezetés ahhoz a hatalmas motoros ugráshoz, amit egy hegyről hajtott végre, miközben megpróbált felszállni az Orient Expresszre a Mission: Impossible 7.-ben.

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.