Újabb hivatalos információkat tudhattunk meg a Halo Infinite kapcsán

Elstartolt az első #Ask343 amiben már egy csomó dolgot megtudhattunk Master Chief érkező kalandjáról.

Nagyon nehéz már kivárni a Halo Infinite érkezését, hiszen a legtöbben a konzolok piacra lépésével kalkuláltak ennek a megjelenésére is. Sajnos azonban ez nem jött el, hiszen majd egy évet toltak rajta. A mostani hivatalos álláspont szerint idén ősszel fog megérkezni hozzánk Master Chief legújabb kalandja. Nem feltétlenül rossz ez, hiszen nem szeretnénk újra egy Cyberpunk 2077 szerű eléggé kiforratlan alkotást kapni, ami aztán szinte biztosan közfelháborodás tárgya lesz.

A nehéz várakozást enyhítendő, a 343 Industries elindított egy műsort, amiben őket lehet kérdezni a játékot érintő bizonyos érdekességekről. Az első rész ezen a héten tette tiszteletét és már egy csomó izgalmas dolgot megtudhattunk belőle. Sokat használhatjuk majd a grapple eszközünket, akár egyszerű fegyver felvételére, akár egy banshee eltérítésére is. A PvE és a PvP elemek teljesen külön lesznek balanszolva és kezelve, ami egy picit más játékélményt tételez fel a különböző módokban.

A Warthog rengeteg módon tud majd sebződni, az is elképzelhető, hogy egy nagyobb robbanás hatására egyszerűen kiszakad az egyik kerekünk. Természetesen sok megjelenés utáni tartalomra lehet majd számítani, többek között a fegyverek erőssége is időről-időre ellenőrzésre kerül. Ezek különböző profilok alapján tudnak majd sebezni, tehát nem fognak egy generális hatást alkalmazni mindenre. Teljesen új gránátmechanika is tiszteletét teszi majd a játékmenetben. Az alkotók több ilyen műsort ígértek a megjelenésig, reméljük valamelyik következőben már a kampányról is tudhatunk majd meg egy keveset.

Total
1
Shares
Previous Article
Godzilla Tűzgyűrű

A Tűzgyűrű 3. rész kapcsolódott volna a Godzilla Kong ellen szörnyuniverzumához

Next Article
Ragadozó

Egy casting leírásból újabb dologra derült fény a Disney keze alatt készülő új Ragadozó-filmből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!