x
Close


Közelgő események

Játékok

Újabb hátborzongató előzetesen a Blair Witch

Egy egészen "hangulatos" előzetes érkezett a Bloober Team legújabb horror játékához.

Újabb hátborzongató előzetesen a Blair Witch
  • Publishedjúlius 30, 2019

Egy egészen “hangulatos” előzetes érkezett a Bloober Team legújabb horror játékához.

Az emberi elme igazán rejtelmes. A sokáig tartó egyedüllét, a félelem de akár a túlzott stressz is képes azt a hatást elérni rajta, hogy úgy érezze magát az ember, mint aki “becsavarodott”. Szerencse, hogy mi a Blair Witch-ben nem leszünk magunk, hiszen az élet megáldott egy hűséges és szófogadó társsal Bullet személyében. Négylábú barátunkat gyakran kell majd “használnunk” a játék során, hiszen rengeteg olyan hely lesz, ahova csupán ő fér be.


Továbbiakban azért is hasznos lesz a csaholó állat, mert ha valami veszély leselkedik ránk, azt ő előre tudja jelezni. Becsatlakozva a kezdő mondatokhoz, ez egy viszonylag összetett alkotás lesz. A történtek hatással lesznek a főhősünk elmeállapotára. A kalandozás közben különböző kamerás felvételeket is nézegethetünk majd, amelyek segítenek a fejtörők megoldásában.

Rendkívül félelmetesnek néz ki a játék helyszíne, amely egy olyan alkotástól ami a horror kategóriában kíván versenyezni, mondhatni elvárható. A Bloober Team ezt az akadályt is sikeresen vette, így egy olyan atmoszférát teremtett meg, ami kellően nyomasztó az egyszeri játékos számára, hogy átélje a főszereplő vívódásait a gonosszal. Már a zajok sem fognak nyugodtan hagyni, a képi világ még erre tesz rá több lapáttal. Reméljük a kész termék is fogja hozni az előzetes színvonalát.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.