Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb dolgokat tudtunk meg az új Star Wars játékról

Történnek a dolgok a messzi-messzi galaxisban, most éppen 3 apró hírt tudtunk meg a játékról.

Történnek a dolgok a messzi-messzi galaxisban, most éppen 3 apró hírt tudtunk meg a játékról.

Igazán régen kaptunk már minőségi játékot a Csillagok Háborúja univerzumából, az EA fennhatósága sem feltétlenül jelentett pozitív dolgokat eddig a messzi-messzi galaxisban. Ezt a trendet viszont a Respawn gondozásában készülő Star Wars Jedi : Fallen Order talán elbillentheti egy másik irányba. Az akció-kaland mókáról már egészen sok dolgot megtudhattunk, most ez a tudástár bővül két jó és egy picit rosszabb dologgal.

Kezdjük talán a pozitív dologgal, hiszen mindenki azt szereti jobban. A játék tartalmazni fogja a generációban olyan méltán népszerű fotó módot. Tehát ha valaki az univerzum egyik csodálatos pontjáról szeretne egy perfekt képet lőni az nyugodtan hátradőlhet, lesz erre lehetősége a Respawn alkotásában. A másik fontos dolog a töltőképernyő. Szerencsére a játék csupán egy darabot fog tartalmazni, amelyet az indulásnál fogunk látni. Ezek után a többi dolgot a játékmenet során folyamatosan fogja töltögetni.

Végére maradt az egyetlen rosszabb dolog amit most megtudhattunk a műről. Ez pedig a new game + hiánya. Stig Asmussen, a játék rendezője elárulta, nem tudták volna kellőképpen kiegyensúlyozni az elsajátítható képességeket a történet folyamán, hogyha azokat már az első pillanattól használni lehetne. Asmussen szerint nincs ok a pánikra, ugyanis rendesen kidolgozott nehézségi szinteket kapunk majd, amelyekből az “izmosabbak” megizzaszthatják még a gyakorlott játékosakat is. Történnek tehát a dolgok a messzi-messzi galaxisban, nem is olyan soká meg is bizonyosodhatunk mindenről.

Még több a témában...

A PlayStation Store lebuktatta a Far Cry 6-ot

Szarka Roland

Ingyenes kiegészítőt kap a Superhot

Szarka Roland

A Sony 250 millió dollárt invesztált az Epic Games-be

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat