Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb dolgokat tudtunk meg az új Star Wars játékról

Történnek a dolgok a messzi-messzi galaxisban, most éppen 3 apró hírt tudtunk meg a játékról.

Igazán régen kaptunk már minőségi játékot a Csillagok Háborúja univerzumából, az EA fennhatósága sem feltétlenül jelentett pozitív dolgokat eddig a messzi-messzi galaxisban. Ezt a trendet viszont a Respawn gondozásában készülő Star Wars Jedi : Fallen Order talán elbillentheti egy másik irányba. Az akció-kaland mókáról már egészen sok dolgot megtudhattunk, most ez a tudástár bővül két jó és egy picit rosszabb dologgal.

Kezdjük talán a pozitív dologgal, hiszen mindenki azt szereti jobban. A játék tartalmazni fogja a generációban olyan méltán népszerű fotó módot. Tehát ha valaki az univerzum egyik csodálatos pontjáról szeretne egy perfekt képet lőni az nyugodtan hátradőlhet, lesz erre lehetősége a Respawn alkotásában. A másik fontos dolog a töltőképernyő. Szerencsére a játék csupán egy darabot fog tartalmazni, amelyet az indulásnál fogunk látni. Ezek után a többi dolgot a játékmenet során folyamatosan fogja töltögetni.

Végére maradt az egyetlen rosszabb dolog amit most megtudhattunk a műről. Ez pedig a new game + hiánya. Stig Asmussen, a játék rendezője elárulta, nem tudták volna kellőképpen kiegyensúlyozni az elsajátítható képességeket a történet folyamán, hogyha azokat már az első pillanattól használni lehetne. Asmussen szerint nincs ok a pánikra, ugyanis rendesen kidolgozott nehézségi szinteket kapunk majd, amelyekből az “izmosabbak” megizzaszthatják még a gyakorlott játékosakat is. Történnek tehát a dolgok a messzi-messzi galaxisban, nem is olyan soká meg is bizonyosodhatunk mindenről.

Még több a témában...

A Games With Gold áprilisban is erős felhozatallal dolgozik

Fonyódi Dávid

Demót kapott az Art of Rally

Sinka Tamás

Hétvégi NBA Thibaut Courtois társaságában

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat