Főoldal Filmek Újabb Alien: Covenant képek: Felbukkan David, egy Neomorph és egy óriási spoiler
Filmek

Újabb Alien: Covenant képek: Felbukkan David, egy Neomorph és egy óriási spoiler

A korábbi vérszomjas Empire Magazin képek után most újabb adag sorozat futott be az Alien: Covenant horrorból. Csak óvatosan, SPOILER-veszély!

1k
Alien: Covenant

A korábbi vérszomjas Empire Magazin képek után most újabb adag sorozat futott be az Alien: Covenant horrorból. Csak óvatosan, SPOILER-veszély!

Az Empire három hivatalos új nagy felbontású képet tett közzé Ridley Scott következő filmjéből, az Alien: Covenantból, amelyek közül az egyik arra is választ adhat, hogy mi történt az androiddal a Prometheus-film óta. Vélhetően Davidet látjuk a képen, aki megérkezik a Teremtők otthonába – ahol játszódik a film is -, és ahogy azt megtudtuk a CinemaCon-os előzetesből – ezt sajnos mi nem láthattuk -, fekete bombákat dob a Tervezőkre, csakhogy kiirtsa őket. De visszaköszönt a korábbi zongorás beállítású kép is, melyen Michael Fassbender már nem Davidként, hanem Walterként van jelen a filmben, ám ezúttal Peter Weylendet (Guy Pearce) is láthatjuk mellette. És nem utolsó sorban a film új Idegenjét, a Neomorphot láthatjuk, amint éppen végzett a Covenant hajó egyik tagjával.

És ha azt hitted, hogy ezzel véget ért az Alien-hype, akkor tévedtél, ugyanis a 20th Century Fox bemutatott még négy videót, melyek a korábban látott Daniels üzenetére hasonlítanak.

A másodikat közvetlen azután mutatták be, hogy a parancsnok üzent az apukájának; ezen Oram (Billy Crudup) beszélt.

A harmadik videóban Danny McBride karakterét, Tennesseet látjuk, aki még nem is sejti, hogy „a móka” mennyire is komoly, és véres lesz.

A negyedik bejelentkezős videóban Demián Bichir, vagyis Sergeant Lope telepes mesél, na itt már fejkamerás bevágásokat is kapunk.

Végezetül pedig Rosenthall (Tess Haubrich) üzenetét láthatjuk.

És elköszönésként pedig kivágtuk nektek a múltkori Empire Magazin képeit, majd felnagyítottuk, hogy jobban kivehetők legyenek a részletek. Ez már tényleg az utolsó, de hát a jóból sosem elég, nem igaz?

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2018. május 18-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.

Gladiátor
Filmek

A Gladiátor folytatása jóváteszi az első rész „bűnét”

Ősszel kerül mozikba a nagysikerű Gladiátor folytatása.