Az Alien: Covenant parancsnoka, Daniels üzent apukájának

Daniels üzenetet küldött édesapjának a távoli planétáról, a Covenant hajó fedélzetéről, arra az esetre, ha valami balul sülne el.

Daniels üzenetet küldött édesapjának a távoli planétáról, a Covenant hajó fedélzetéről, arra az esetre, ha valami balul sülne el.

Egy hónapra vagyunk Ridley Scott új filmjének bemutatójától, az Alien: Covenanttól, de a legszerencsésebbek már látták a film első 15 percét, s odáig voltak érte. Az impozánsra sikerült előzetesek után pedig mi is bizakodva várjuk. Scott tanult a Prometheus hibáiból, és egy olyan filmmel tér vissza, ami méltó a franchise gyökereihez.

A bejelentkezős videót a film főszereplője, Daniels készítette egy kézi kamerával. A csapat azért indult a távoli univerzumba, hogy felfedezzenek egy eddig ismeretlen, és lakatlan bolygót, gyarmatosítsák a Paradicsomot az emberiségnek. Azonban, valami szörnyűség fogadja a telepeseket. Elszabadul a pokol, és meglehet, hogy az apának ez lesz az utolsó felvétele a lányáról. Daniels a következő szavakkal búcsúzik apjától:

Ha valami történne, tudd, hogy nagyon szeretlek.

És sajnos, mi már tudjuk, hogy brutális dolgok fognak történni a Covenant hajó legénységével.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Luke Skywalker átáll a Sötét oldalra Az utolsó Jedikben?

Next Article

A galaxis őrzői vol. 3. – James Gunn írja és rendezi a harmadik részt is

Related Posts