Új Xbox a láthatáron?

Egy új eszköznév került bejegyzésre a redmondiaktól az év első napján.

Még bőven benne vagyunk az Xbox Series lázban, ugyanis éppen csak két hónapja tudtuk először kezünkbe venni a Microsoft új konzoljait és a Series X-ből sok helyen most is készlethiány van. Sokkal jobban fogynak ezek az új gépek, mint az előző generációs masina, a redmondiak azonban úgy néz ki, nem ülnek a sikereiken és addig nyomják a gázt, amíg lehet.

Még mindenki a pezsgővel és az új év ünneplésével volt elfoglalva, addig a Microsoft az év első napján bejegyzett egy különleges konzolnevet a Trademarkia-n. A bejegyzett név az Xbos Series XS lett (ha esetlegesen nem is olyan sokára gép lesz belőle, egyre nehezebbé válik már kiírni a játékok mellé az elérhető platformokat), ami így első látásra valahol a két eszköz között fog majd helyet találni magának.

Mi is lehet ez pontosan? Jelentheti a lemezmeghajtó nélküli és esetlegesen így olcsóbb Series X variánst, illetve elképzelhető még a két véglet között egy közepes tudású eszköz is. Mind a kettőre lenne kereslet és jól is hangzanak, azonban az utóbbi esetben már három gépre kéne optimalizálni a játékokat. 

Meglátjuk miket tartogat a Microsoft számunkra a jövőben, Phil Spencer szerint nagyon izgalmasak lesznek az elkövetkező éveik. A GamePass egyre sikeresebb, szóval még a lemezmeghajtó nélküli Series X is jó eladásokat tudna valószínűleg produkálni.

Total
1
Shares
Previous Article

Gyorsabb lesz a generációváltás mint gondolnánk?

Next Article
Miután

Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin videójából kiderült, hogy leforgatták a Miután összecsaptunk két folytatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!