Az Xbox főnöke elképesztően izgatott a jövővel kapcsolatban

Phil Spencer szerint minden eddiginél biztatóbb a Microsoft játékos részlegének a jövője és a 2021-es év is rendkívül tartalmas lesz számukra.

Minden eddiginél több és jobb alkotás érkezik a GamePass előfizetésbe, ráadásul szépen lassan bevásároltak rengeteg stúdióból is. Nemsokára ezek a belsős csapatok valószínűleg ontani fogják a tartalmat a GamePass-re és ezek a művek már megjelenéskor elérhetőek is lesznek rajta. A Bethesda üzlet után csatlakozott az előfizetéshez az EA Play és a pletykák szerint ilyen sorsra jut idén a Ubisoft+ is.

Major Nelson legutóbbi műsorának vendége az Xbox brand feje, Phil Spencer volt. Szerinte az idei év még erősebb lesz a GamePass számára, mint a tavalyi volt. Ez a körülményeket ismerve csak jót jelenthet a márkának. Izgatottságát fejezte ki a jövővel kapcsolatban, hiszen állítása szerint rengeteg jó dolog fog történni a Microsoft háza táján. 

Valószínűleg nagyon fontos lesz a 2021-as év a redmondiaknak, főleg az Xbox divíziónak, hiszen az eredeti konzolnak ebben az évben lesz a huszadik születésnapja. Már az eddig megjelent pletykák is azt vetítik előre, hogy erős csatározást fog hozni a közeljövő a két óriás között. Nekünk, felhasználóknak ez csak jó, hiszen rengeteg érdekes és minőségi tartalom fog minden bizonnyal a rendelkezésünkre állni. Nagyon izgatottan várjuk a Microsoft idei terveit, reméljük tudnak végre egy igazán nagyot gurítani.

Total
1
Shares
Previous Article

Végre megcsodálhatjuk közelebbről is az új S.T.A.L.K.E.R.-t

Next Article

Ilyen az első 5 perc a Hitman 3 Dubai küldetéséből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!