Észbontó pletykák jelentek meg az Xbox brand kapcsán

Egy egészen elképesztő tízes lista került elő, ami elég durva dolgokat tartalmaz az Xbox márkáról.

A jövő évet már így is tűkön ülve várjuk, hiszen január közepétől kezdve rengeteg kiváló játék jelenik majd meg. A Sony hatalmas dolgokra készül, a hírek szerint 2021-ben jelentetnék meg többek között a Gran Turismo 7-t, a Horizon Forbidden West-et, a Ratchet&Clank Rift Apart-ot és a God of War Ragnarök-öt is. A többi kiadó sem marad adós jó dolgokkal, hiszen az új Battlefield rész, a Far Cry 6, a Resident Evil Village, a Gotham Knights és a Hogwarts Legacy is a 2021-es évre van kalkulálva.

Most még ezeket a dolgokat is űberelve érkezett egy tíz pontos lista, ami a Microsoft elkövetkező terveit hivatott elárulni. Ez egyfajta top 10, ami a redmondiakról szóló pletykákat gyűjti össze.

  1. Az InXile Entertainment egy Steam Punk AAA RPG-n dolgozik, amely a Halo Infinite után a második legnagyobb költségvetéssel rendelkezik (itt zárójelben megjegyeznénk, hogy a hírek szerint Master Chief új kalandjára költötték el eddig a legtöbb pénzt az összes videójáték közül).
  2. Az Obsidian jelenleg 6 projekten dolgozik, amiből 3 AAA RPG játék.
  3. Az Xbox megszerezte egy még be nem jelentett AAA alkotás kiadói jogát, amely 2021-ben érkezik.
  4. Az XCloud tovább növekszik és 2021-ben már IOS-en és Samsung tv-ken is elérhető lesz.
  5. Több játék is csatlakozik jövőre az Xbox ökoszisztémába, többek között a Starfield, a Wolfenstein 3 és a Forza Horizon 5 is.
  6. Ahogy már említettük, a Ubisoft előfizetős szolgáltatása is csatlakozni fog jövőre a GamePass-hoz, mint az EA Play tette azt.
  7. Az Xbox elhagyja az Xbox Live Gold-ot, vagy teljesen a GamePass részévé teszik azt. A Free to Play játékokhoz (pl. Fortnite) nem kell majd előfizetés.
  8. Minden nem MMO Zenimax/Bethesda játék 2021-től Microsoft exkluzív lesz.
  9. Jövőre bekebelezik a SEGA-t is.
  10. Az Xbox már felvásárolt a SEGA üzleten kívül még két stúdiót, az egyik egy kisebb, míg a másik egy nagyobb. Bejelentésre még nem tudjuk mikor számíthatunk.

Elég vad dolgokat tartalmaz ez a lista, szóval érdemes a helyén kezelni a dolgokat. Ha ezekből már csak a negyede megvalósulna, egy igazán káprázatos jövő állna a Microsoft és az Xbox előtt. Az első lépést már sikeresen megtették, hiszen a Series konzolok a One társaikhoz képest egészen jól fogytak. Az idő majd eldönti, hogy ezeknek a pletykáknak mennyire van valóságalapja.

Total
195
Shares
Previous Article

Mit tudunk a Far Cry 6-ról?

Next Article
The Batman

A hírek szerint olyan kimerítő a The Batman forgatása Robert Pattinson számára, hogy feszültséghez vezetett a rendezővel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!